Νέα μαρτυρία: Υπάρχει κύκλωμα βιαστών στην Ρόδο. Νέα απόπειρα σε βάρος 2 κοριτσιών

Νέα μαρτυρία: Υπάρχει κύκλωμα βιαστών στην Ρόδο. Νέα απόπειρα σε βάρος 2 κοριτσιών

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση των δύο κατηγορουμένων στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαδούδη. Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, φέρεται να εμπλέκονται και σε περίπτωση βιασμού δύο ανήλικων κοριτσιών.

Λίγα 24ωρα πριν από το στυγερό έγκλημα και πολύ κοντά στο σπίτι της άτυχης Ελένης, οι δύο κατηγορούμενοι φέρεται να άρπαξαν με τη βία δύο ανήλικα κορίτσια, να τα έβαλαν σε Ι.Χ και να τα οδήγησαν σε ερημικό σημείο.

Γονέας που έπεισε τα δύο παιδιά να μιλήσουν σε λιμενικές και Ανακριτικές Αρχές αποκαλύπτει στο κεντιρκό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου: "Δύο ή τρεις ημέρες πριν γίνει η δολοφονία, ήταν για καφέ η κόρη μου με την παρέα της και ήρθαν αυτοί οι δύο, ξεμοναχιάσανε δύο κοριτσάκια, 17χρονα, τα βάλανε με το ζόρι μέσα σ' ένα αυτοκίνητο, σε ένα Nissan μαύρο και δεν τα άφηναν να βγουν. Και ευτυχώς τις πήρανε χαμπάρι οι υπόλοιποι της παρέας, αυτός (ο 19χρονος) βέβαια έφυγε με σπινιές από το σημείο" είπε και πρόσθεσε: 

"Όταν τις είχαν στο αυτοκίνητο προσπάθησαν να τους δώσουν βότκα και τους λέγανε "πιείτε και θα σας μείνει ακέχαστη αυτή η βραδιά!". Επειδή φώναζαν τα κορίτσια και επειδή τις παίρνανε τηλέφωνο από την παρέα, μάλλον φοβηθήκανε αυτοί και τις κατεβάσανε στον δρόμο, έξω από την πόλη".

Στο μεταξύ, ο 23χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό μίας 19χρονης ΑΜΕΑ ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας ανασκεύασε την αρχική του κατάθεση λέγοντας: "Δεν αποδέχομαι τις κατηγορίες του βιασμού. Ό,τι έγινε, έγινε με συναίνεση και των τριών που ήμασταν εκεί. Πιέστηκα πολύ από την αστυνομία να υπογράψω αυτά που με έβαλαν να υπογράψω".

Ο αδελφός του 23χρονου ανέφερε ότι αυτός του είπε ότι δεν έκανε κάτι. "Πιστεύω ότι ο 19χρονος τον έμπλεξε. Ο αδελφός μου είναι αθώος. Αργά ή γρήγορα θα φανερωθεί το ποιος είναι ο ψεύτης και ο αληθινός".

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα