Ανοιχτά αυτή την Κυριακή τα καταστήματα, ποιες ώρες θα λειτουργήσουν

Ανοιχτά αυτή την Κυριακή τα καταστήματα, ποιες ώρες θα λειτουργήσουν

Η σημερινή Κυριακή 20 Ιανουαρίου είναι η πρώτη των χειμερινών εκπτώσεων και τα καταστήματα θα είναι ανοικτά για τους καταναλωτές που θα επιλέξουν να κάνουν τα ψώνια τους.

Τα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν με προτεινόμενο ωράριο 11:00-18:00. Ωστόσο φορείς τις αγοράς επισημαίνουν ότι όσον αφορά το εμπορικό κέντρο της Αθήνας ενδέχεται να επηρεαστεί η ομαλή κίνηση καταναλωτών και λειτουργίας λόγω του μεγάλου συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα.

 

Παράλληλα τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει να λειτουργήσουν από τις 12:00 έως τις 18:00 και όχι από τις 09:00, δεδομένου ότι συνήθως τη Δευτέρα, μετά τις Κυριακές που τα καταστήματα λειτουργούν, παρατηρείται χαμηλή προσέλευση καταναλωτών.

Τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 11:00 έως τις 20:00. Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), τονίζει ότι είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική η λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 20/1, με προτεινόμενο ωράριο 11.00-18.00 (στη Θεσσαλονίκη).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

-
Σχολιάστε το άρθρο: