Το ξέσπασμα της μητέρας της 8χρονης στην Κέρκυρα: Δεν μπόρεσα να την σώσω…

Το ξέσπασμα της μητέρας της 8χρονης στην Κέρκυρα: Δεν μπόρεσα να την σώσω…

Χωρίς τέλος είναι ο θρήνος στο νησί της Κέρκυρας για τον φρικτό θάνατο 8χρονης από σφοδρό τροχαίο, όταν παρασύρθηκε από δυο αυτοκίνητα μπροστά στα έντρομα μάτια της μητέρας της.

Η άτυχη μαθήτρια τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν κατά τη διαδρομή του προς το σχολείο, παρασύρθηκε από δύο ΙΧ διερχόμενα αυτοκίνητα, στην περιοχή Βρυώνη στην Κέρκυρα.

Το άτυχο παιδί, χτυπήθηκε αρχικά από διερχόμενο αυτοκίνητο που το παρέσυρε στην αντίθετη πλευρά του δρόμου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η άτυχη 8χρονη, να χτυπηθεί και από ένα δεύτερο αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη πλευρά.

Η τραγική μητέρα, μίλησε στο Star για τις συνθήκες του τροχαίου.

«Κρατούσα στο ένα χέρι το παιδί, στο άλλο την τσάντα της. Το πέταξε το παιδί μου ψηλά και μου το πήρε! Καλύτερα να έπαιρνε εμένα…», λέει και κάνει έκκληση να φτιαχτεί ο δρόμος και ζητά την τιμωρία του οδηγού. «Δεν μπόρεσα να την σώσω…», λέει με σπαραγμό.

Σήμερα το τελευταίο αντίο

Η κηδεία της 8χρονης Άννας Μαρίας, που βρήκε τραγικό θάνατο το πρωί της Τετάρτης, θα γίνει σήμερα στις 3: 30 μ.μ. στον Ιερό Ναό της Αγίας Ελένης Καναλίων Κέρκυρας.

Ελεύθεροι οι οδηγοί του δυστυχήματος

Χθες, οι δύο οδηγοί που εμπλέκονται στο δυστύχημα του θανάσιμου τραυματισμού 8χρονης, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Οι δύο οδηγοί, ένας 44χρονος και ένας 42χρονος, αντίστοιχα, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους βαρύνονται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, όπου διέταξε να αφεθούν σήμερα ελεύθεροι, αλλά όρισε τακτική δικάσιμο της υπόθεσης την 1η Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα