Το δεύτερο χτύπημα ήταν όταν το παιδί ξεψυχούσε

Για ακαριαίο θάνατο της 8χρονης στην Κέρκυρα έκανε λόγο η ιατροδικαστής Κέρκυρας Χρυσαυγή Κούση, μιλώντας στο Corfutv.

«Ο θάνατος της μικρής Άννας Μαρίας ήταν ακαριαίος. Το δεύτερο χτύπημα από διερχόμενο Ι.Χ. ήταν εφόσον το παιδί ξεψυχούσε. Το παιδί χτυπήθηκε στην κοιλιακή χώρα, προκλήθηκε σύνθλιψη στο ήπαρ και στον σπλήνα του, η ποσότητα αίματος στην κοιλιά ήταν σημαντικότατη», είπε.

H κηδεία της 8χρονης Άννας Μαρίας θα γίνει την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στις 15:30 στον Ιερό Ναό της Αγίας Ελένης Καναλίων.

«Είναι αμαρτία, 8 χρονών παιδί έφυγε», αναφέρει συγκλονισμένος ο πατέρας της 8χρονης, μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί.

«Εκείνη την ώρα αφού η γυναίκα μου είχε κοιτάξει ένα δευτερόλεπτο πριν αυτοκίνητο δεν ερχόταν. Και σταμάτησε και περίμενε. Εκείνη την ώρα ήρθε ένα αυτοκίνητο από πίσω και ακούμπησε τη γυναίκα μου ξώφαλτσα, και έχασε την ισορροπία της και έχασε το χέρι του παιδιού με αποτέλεσμα και να το χτυπήσει το άλλο αυτοκίνητο», λέει με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του κοριτσιού στο corfutv.news.

Το χρονικό της τραγωδίας

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το πρωί 8χρονο κοριτσάκι, όταν κατά τη διαδρομή του προς το σχολείο, παρασύρθηκε από δύο ΙΧ διερχόμενα αυτοκίνητα, στην περιοχή Βρυώνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το κοριτσάκι χτυπήθηκε αρχικά από διερχόμενο αυτοκίνητο που το παράσυρε στην αντίθετη πλευρά του δρόμου. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η άτυχη 8χρονη, να χτυπηθεί και από ένα δεύτερο αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη πλευρά. Τραγική φιγούρα η μάνα του παιδιού που ήταν παρούσα στο συμβάν.

Το οκτάχρονο αγγελούδι μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, τελικά κατέληξε.

Οι δύο οδηγοί του τροχαίου δυστυχήματος συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και κρατούνται αυτή τη στιγμή στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας. Την προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας.

Πηγή: newsbeast
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα