Αναζητείται ο χειριστής του αεροσκάφους που έπεσε στη θάλασσα στο Μεσολόγγι

Αναζητείται ο χειριστής του αεροσκάφους που έπεσε στη θάλασσα στο Μεσολόγγι

Κορυφώνεται η αγωνία για τον εντοπισμό του πιλότου που κατέπεσε χθες Τετάρτη, με διθέσιο αεροσκάφος στη θαλάσσια περιοχή του Κρυονερίου, ανάμεσα στο Μεσολόγγι και το Αντίρριο.

Στις έρευνες συμμετέχουν άνδρες της μονάδας υποβρυχίων αποστολών του Λιμενικού, ενώ από τις έρευνες που έχουν πραγματοποιήσει πλωτά και εναέρια μέσα δεν έχει ακόμα εντοπιστεί κάποιο στοιχείο.

Σύμφωνα με το pelop.gr o πιλότος του μονοκινητήριου αεροσκάφους που αγνοείται κατάγεται από την Πάτρα ενώ εργαζόταν παλαιότερα ως μηχανικός και είναι απόστρατος στην Πολεμική Αεροπορία, με πιστοποίηση και για μαχητικά αεροσκάφη.

Όπως ανέφερε ψαράς αυτόπτης μάρτυρας στο τοπικό site «το αεροσκάφος έκανε τούμπα και έπεσε στην θάλασσα. Άκουσα ένα θόρυβο, είδα το αεροπλάνο να είναι πολύ χαμηλά, έκανε τούμπα στον αέρα και μετά βυθίστηκε δυστυχώς σχεδόν αμέσως».

Οι έρευνες σταμάτησαν χθες το απόγευμα με τη δύση του ήλιου και συνεχίζονται σήμερα με το πρώτο φως της ημέρας.

Το χρονικό

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές μετά από πληροφορίες για την πτώση αεροπλάνου στο Μεσολόγγι, στην περιοχή Κρυονερίου.

Οι πληροφορίες έκαναν λόγο λόγο για ένα διθέσιο ιδιωτικό αεροσκάφος που κατέπεσε στη θάλασσα. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr από το Λιμενικό, η κινητοποίηση ξεκίνησε μετά από καταγγελία ιδιώτη ότι είδε ένα αεροσκάφος να πέφτει.

Πηγή: newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα