Κέρκυρα: Άφησε το χέρι της μάνας της και σκοτώθηκε. Συγκλονίζει ο χαμός της 8χρονης

 Σοκαρισμένη είναι όλη η Κέρκυρα με τον τραγικό θάνατο που ένα 8χρονο κοριτσάκι, όταν κατά τη διαδρομή του προς το σχολείο, παρασύρθηκε από δύο ΙΧ διερχόμενα αυτοκίνητα, στην περιοχή Βρυώνη.

Το κοριτσάκι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες  ήταν μαζί με τη μητέρα του όταν μαζί προσπάθησαν να διασχίσουν τον δρόμο στην Εθνική Οδό Λευκίμμης – Κέρκυρας.

Η οκτάχρονη, μαθήτρια στο Δημοτικό Σχολείο Βιρού, φέρεται να άφησε το χέρι της μητέρας της και να προχώρησε μόνη της προς τον δρόμο, προκειμένου να περάσει απέναντι και αυτή ήταν η μοιραία κίνηση.

Το κοριτσάκι χτυπήθηκε αρχικά από διερχόμενο αυτοκίνητο που το παράσυρε στην αντίθετη πλευρά του δρόμου. και στην συνέχεια  χτυπήθηκε και από ένα δεύτερο αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη πλευρά.

Το 8χρονο αγγελούδι μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, τελικά κατέληξε.

Οι δύο οδηγοί του τροχαίου δυστυχήματος συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και κρατούνται αυτή τη στιγμή στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας. Την προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα