Νεκρός βρέθηκε ηλικιωμένος αγνοούμενος από τη Νίκαια

Νεκρός βρέθηκε ηλικιωμένος αγνοούμενος από τη Νίκαια

Δεν είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια του Αθανάσιου Ανανιάδη που είχε χαθεί τον Οκτώβριο του 2018.

Την 14/01/2019, η Κοινωνική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση στην Εθνική Γραμμή SOS 1065 και ενημερώθηκε για την επιβεβαίωση του εντοπισμού και την απώλεια ζωής του άτυχου άνδρα.

Ο άτυχος 86χρονος, είχε εξαφανισθεί τον Οκτώβριο του 2018 από το σπίτι του, στη Νίκαια Αττικής. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των οικείων του και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, εξέδωσε SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του, την 18/11/2018.

Την 30/11/2018, σε επικοινωνία της Κοινωνική Υπηρεσίας του Εθελοντικού Οργανισμού ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ με το νεκροτομείο Πειραιά, με αφορμή ένα άλλο περιστατικό εξαφάνισης, ενημερωθήκαμε ότι υπάρχει σορός αγνώστων στοιχείων, που παρουσιάζει ομοιότητα με τον Ανανιάδη Αθανάσιο. Ενημερώθηκε τότε το αρμόδιο Α.Τ. και οι οικείοι του αγνοούμενου ηλικιωμένου, προκειμένου να γίνει η αναγνώριση. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε και δυστυχώς επρόκειτο για τον ίδιο, ο οποίος είχε αποβιώσει σε νοσοκομείο την 22/10/2018…

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους συνανθρώπους μας που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι συμπολίτες μας που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα