Έγκλημα στη Κοιλάδα: Ο φίλος του καπετάνιου απαντά στη χήρα που τον" δείχνει" δράστη

Στα όσα υποστήριξε η χήρα της Αργολίδας απάντησε για πρώτη φορά ο αδελφικός φίλος του καπετάνιου, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός στην αυλή του, τον Δεκέμβριο του 2014.

Για την υπόθεση, είχε συλληφθεί η σύζυγος του 42χρονου καπετάνιου, η οποία από τον Ιούλιο του 2015 βρίσκεται στις φυλακές καθώς καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ισόβια.

Αμίλητη στα δικαστήρια η χήρα της Κοιλάδας

Τέσσερα χρόνια μετά, η υπόθεση δικάζεται και πάλι στο Εφετείο, όπου η κατηγορούμενη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία του καπετάνιου συζύγου της, κατέθεσε στα πλαίσια της προκαταρκτικής έρευνας, που διεξάγεται για τυχόν συμμετοχή του φίλου στη δολοφονία του καπετάνιου.

Ο φίλος του καπετάνιου, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού, έδωσε τη δική του εκδοχή στην κατάθεση της χήρας, η οποία σε κατάθεσή της, ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο αδελφικός φίλος του καπετάνιου είναι άμεσος συνεργός στο έγκλημα, αν όχι αποκλειστικός δράστης.

Ξαναζωντανεύει η υπόθεση της «Μαύρης Χήρας» στην Αργολίδα

«Στην αρχή υποστήριζε πως εγώ δεν έχω καμία σχέση σε αυτό. Στην πορεία άλλαξε. Το έχει κάνει πολλές φορές αυτό. Δεν έχει καμία βαρύτητα η κατάθεσή της και τίποτα από αυτά που έχει πει δεν ισχύουν» τόνισε ο ίδιος, λέγοντας πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η κατηγορούμενη πέφτει σε αντιφάσεις.«Γι΄αυτό βρίσκεται και σε αυτή τη θέση». Δήλωσε μάλιστα χαρακτηριστικά, πως «παίζει το τελευταίο της χαρτί».

Αναφερόμενος στην  προκαταρκτική έρευνα που διεξάγεται για τυχόν συμμετοχή του στη δολοφονία του καπετάνιου, ο αδελφικός του φίλος τόνισε «ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι έχω μπλέξει. Ήταν στο σπίτι μου και ήταν με το όπλο μου. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται έρευνα. Λογικό είναι. Έχω καταθέσει, με έχουν φωνάξει μία φορά μέχρι τώρα. Δεν έχω να κρύψω κάτι, δεν έχω πει ψέματα σε καμία περίπτωση και θέλω να βρεθεί μία άκρη. Να καταλήξει σε κάτι συγκεκριμένο το Εφετείο και να τελειώσει αυτό».

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα