Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στις φυλακές Κορυδαλλού. Δολοφόνησαν κρατούμενο

 Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε  σήμερα το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού με αποτέλεσμα ένας Αλβανός κρατούμενος να χάσει τη ζωή του.

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στην Ε’ πτέρυγα των φυλακών, όπου το θύμα είχε μεταφερθεί μόλις σήμερα από τις φυλακές Χανίων.

Όπως φαίνεται η προγραμματισμένη μεταγωγή του είχε γίνει γνωστή σε μέλη αντίπαλης συμμορίας, που του έστησαν ενέδρα και τον κατέσφαξαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο τον ΑΝΤ1, το θύμα είναι ο άνδρας που είχε τραυματίσει 14 άτομα, όταν άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ σε μπαρ στο Μικρολίμανο το Νοέμβριο του 2014.

 Ήταν επίσης κατηγορούμενος για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, η δίκη για την οποία συνεχίζεται την Τετάρτη.

Ο Αλβανός μαζί με έναν ακόμη κακοποιό συμμετείχε στην απόπειρα δολοφονιας του δικηγόρου Αντωνόπουλου, υποστηρίζοντας ότι εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου που του είχε δώσει ο Αριστείδης Φλώρος από την υπόθεση της HELLAS - Energa Power.

Από την πλευρά ο Φλώρος υποστηρίζει ότι δεν έδωσε τέτοια εντολή, και πως εκβιάστηκε από τους δράστες να τους καταθέσει 5 εκατομμύρια ευρώ για να αναιρέσουν τις καταθέσουν τους και να πουν την αλήθεια.

ant1news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα