Έγκλημα στην Κέρκυρα: Βίασε την Αντζελίνα πριν τη σκοτώσει;

Σε θρίλερ με αρρωστημένες προεκτάσεις εξελίσσεται η άγρια δολοφονία της Αντζελίνας Πέτρου από τον πατέρα της με μια σιδερένια σκύλα, ανήμερα την Πρωτοχρονιά στην Κέρκυρα!

Οι διωκτικές Aρχές διεξάγουν ενδελεχείς έρευνες σε μια ανατριχιαστική υπόθεση που κάθε μέρα «γεννά» νέα στοιχεία, όπως αυτά που παραπέμπουν σε σεξουαλική επίθεση ή ακόμη και σε βιασμό της άτυχης 29χρονης από τον 52χρονο φονιά της πριν τη σκοτώσει στο ξύλο.

Πληροφορίες, που αναμένεται να εξεταστούν με προσοχή, αναφέρουν ότι ο Αλβανός πατέρας της αδικοχαμένης Αντζελίνας, πριν της σπάσει το κεφάλι με το βαρύ εργαλείο, τη σκύλα όπως το ονομάζουν οι οικοδόμοι, ενδέχεται να την κακοποίησε σεξουαλικά.

Γι' αυτόν τον λόγο κατασχέθηκε το εσώρουχο που ο παιδοκτόνος Αλέκος Πέτρου φορούσε το μοιραίο βράδυ, το οποίο εστάλη για εξέταση στα ειδικά εργαστήρια, ενώ λήφθηκε δείγμα τόσο από τα γεννητικά όργανα του ίδιου όσο και από της 29χρονης.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας αναφέρει ότι κατά την αυτοψία βρέθηκαν κηλίδες αίματος σε δύο καναπέδες, στον πάγκο, στο ράφι της κουζίνας, στα τζάμια, στην κάσα και στα παντζούρια του παραθύρου από όπου είχε πηδήξει η Αντζελίνα, και σε ένα ξύλινο κοντάρι: «Στις 3/1/2019 πραγματοποιήθηκε συμπληρωματική έρευνα και παρουσία εισαγγελέα ο δράστης υπέδειξε το σημείο στην αποθήκη όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας μεταλλικός λοστός μήκους 50 εκατοστών, που σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του χρησιμοποίησε για να καταφέρει τα θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι της.

Δείγματα

Επιπλέον, κατασχέθηκε και ένα εσώρουχο που φορούσε τη στιγμή της πράξης, τα οποία και θα αποσταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις (...) Επιπλέον, λήφθηκαν δείγματα των νυχιών της κοπέλας όπως επίσης και των γεννητικών της οργάνων».

Λήψη δειγμάτων έγινε και από τα γεννητικά όργανα του 52χρονου. Τα δείγματα έχουν ήδη αποσταλεί στα αρμόδια εργαστήρια, ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του κατηγορούμενου για να εξακριβωθούν τα είδη των τραυμάτων που έφερε στο σώμα του.

Στο μεταξύ, πυρά εναντίον της πρώην συζύγου του και μητέρας της 29χρονης Τζεσμίε Στοτσένι εξαπέλυσε ο παιδοκτόνος κατά τη διάρκεια της απολογίας του, λέγοντας ότι είχε εγκαταλείψει την κόρη τους και ότι δεν την είχε επισκεφτεί ούτε μία φορά στο νησί.

«Σήμερα μετά θάνατον με κροκοδείλια δάκρυα εμφανίζεται ενώπιον της κοινής γνώμης κατηγορώντας με ασύστολα και ενώ είχε καίρια την ευθύνη ως βιολογική της μητέρα, ρόλο που εκπλήρωσα εγώ» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο απολογητικό υπόμνημά του, ενώ μίλησε και για τον Αφγανό σύντροφο της κόρης του: «Δεν είχα καμία απολύτως αντίρρηση λόγω φυλής, χρώματος και θρησκεύματος για τον αφγανικής καταγωγής σύντροφό της και ουδέποτε της είπα “θα σε σκοτώσω” όπως λέγεται. Ηθελα να τους βοηθήσω, αλλά εκείνη το απέφευγε επιμελώς και αυτό με απογοήτευε και με εξόργιζε».

Στην Αλβανία από χθες η σορός της 29χρονης

Από χθες το πρωί η σορός της άτυχης Αντζελίνας βρίσκεται στην Αλβανία. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Κέρκυρας Χρυσαυγή Κούση, ολοκληρώθηκαν όλες οι διαδικασίας και με εντολή της εισαγγελικής Αρχής το άψυχο σώμα τής γλυκιάς κοπέλας μεταφέρθηκε μέσω Μαυροματίου στη γενέτειρά της, το Μπεράτ, όπου θα ταφεί δίπλα στην αγαπημένη της γιαγιά. Στα σύνορα περίμεναν η μητέρα της και συγγενείς, οι οποίοι συνόδευσαν στην αλβανική πόλη τη νεκροφόρα.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι κάποια στιγμή η Αντζελίνα είχε πει στον σύντροφό της ότι, όταν πεθάνει, θέλει να ταφεί στην πατρίδα της, την Αλβανία.

Ο 52χρονος παιδοκτόνος, ο οποίος προφυλακίστηκε το Σάββατο, είχε ζητήσει να παραμείνει η σορός της μοναχοκόρης του στην Κέρκυρα, ενώ το ίδιο είχε κάνει και η Κερκυραία νονά της, η οποία την είχε βαφτίσει χριστιανή. Ο μεν ήθελε να υπάρχει το μνήμα της 29χρονης στο νησί όπου μεγάλωσε και η πνευματική της μητέρα γιατί ήθελε η βαφτιστήρα της να κηδευτεί με τα χριστιανικά έθιμα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα