Ανάληψη ευθύνης για την βομβιστική επίθεση σε ΣΚΑΪ-Καθημερινή

Ανάληψη ευθύνης για την βομβιστική επίθεση σε ΣΚΑΪ-Καθημερινή

Ανάληψη ευθύνης για την βομβιστική επίθεση που έγινε στον τηλεοπτικό σταθμό  ΣΚΑΪ και στην εφημερίδα Καθημερινή έγινε σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Την ευθύνη για την επίθεση την αναλαμβάνει η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών, την οποία από την πρώτη στιγμή είχαν «δείξει» οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής.

Σύμφωνα με τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «ξημερώματα Δευτέρας 17/12 τοποθετήσαμε εκρηκτικό μηχανισμό μεγάλης ισχύος έξω από τις εγκαταστάσεις που συστεγάζονται ο ΣΚΑΪ και η Καθημερινή».

Παράλληλα στην προκήρυξη με την οποία ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης αναφέρουν: «Γνωρίζουμε πολύ καλά πως γύρω από την ενέργειά μας αυτή θα αναπτυχθεί μια χυδαία παραφιλολογία, θα μας κατηγορήσουν πως θέλουμε να φιμώσουμε την ελευθερία της έκφρασης και του Τύπου, να τρομοκρατήσουμε τους δημοσιογράφους και τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ. Πρώτα απ' όλα πρέπει να πούμε πως καμιά ελευθερία του Τύπου δεν υφίσταται από τότε που τα ΜΜΕ έγιναν όργανα σκοτεινών επιχειρηματικών συμφερόντων, μέσα που αντικαθιστούν την "ενημέρωση" με τη διαπλοκή και εξυπηρέτηση οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων. Τα ΜΜΕ έχουν μετατραπεί σε proxys επιχειρηματικών συμφερόντων μεγαλοεργολάβων και εφοπλιστών».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα