Κρεμάστε με στην πλατεία για την ψυχή της κόρης μου

Μετανιωμένος ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας! Στην Αλβανία το τελευταίο «αντίο» στην Αντζελίνα μετά τον πόλεμο των γονιών για τον τόπο ταφής της

Τέλος δόθηκε χθες στον πόλεμο που είχε ξεσπάσει μεταξύ των γονιών της αδικοχαμένης Αντζελίνας Πέτρου, που δολοφονήθηκε την Πρωτοχρονιά από τον ίδιο της τον πατέρα, για το μέρος όπου θα γίνουν η κηδεία και η ταφή της, αφού με εισαγγελική εντολή αποφασίστηκε η σορός της άτυχης κοπέλας να ταφεί στην Αλβανία, δίπλα στην αγαπημένη της γιαγιά.

Το άψυχο σώμα της 29χρονης αναμένεται να φτάσει νωρίς σήμερα το πρωί στα ελληνοαλβανικά σύνορα (Μαυρομάτι) και στη συνέχεια συνεργάτης του γραφείου τελετών θα το μεταφέρει στην περιοχή Μπεράτ, όπου ζει η μητέρα της, η οποία, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, είχε περίπου 15 χρόνια να δει την κόρη της.

Συντετριμμένη η μητέρα της 29χρονης Αντζελίνας, που αναζητά απαντήσεις για τη στυγερή δολοφονία του παιδιού της, εμφανίστηκε από την πρώτη στιγμή αποφασισμένη να πάρει το άψυχο σώμα της κόρης της στην Αλβανία για να κηδευτεί στην πατρίδα της. Μάλιστα, χαρακτήρισε ζηλιάρη τον πρώην άντρα της και γι' αυτό έμεινε μαζί του περίπου ενάμιση χρόνο. Οπως είπε, όμως, ποτέ δεν φαντάστηκε ότι ήταν ικανός να κάνει κακό στο παιδί τους.

Ωστόσο, η καλύτερη φίλη της Αντζελίνας χαρακτήρισε τη μητέρα της «τέρας», υποστήριξε πως η κοπέλα περνούσε δύσκολες στιγμές κοντά της και αποκάλυψε πως και ο δεύτερος άντρας της και πατριός της μητέρας της μεθούσε και τη χτυπούσε. Μάλιστα, είχε προσπαθήσει και εκείνος να τη σκοτώσει, με αποτέλεσμα η άτυχη κοπέλα να μη θέλει να έχει καμία επαφή με τη γυναίκα που την έφερε στον κόσμο!

Ο 52χρονος παιδοκτόνος, ο οποίος προφυλακίστηκε το Σάββατο, ζήτησε να ταφεί η κόρη του στο νησί όπου μεγάλωσε, καθώς υποστήριξε ότι η μητέρα της ήταν τελείως αδιάφορη και η αδικοχαμένη κοπέλα δεν ήθελε να έχει καμία σχέση μαζί της. Το ίδιο ζήτησε και η νονά της που τη βάφτισε χριστιανή, λέγοντας πως το σωστό είναι να ταφεί σύμφωνα με τα χριστιανικά έθιμα.

Στο μεταξύ, μετανιωμένος ο πατέρας ζήτησε να τον κρεμάσουν στην πλατεία για να αναπαυτεί η ψυχή της Αντζελίνας! Ο ίδιος αποκάλυψε στον δικηγόρο του Βασίλη Νουλέζα τις λεπτομέρειες που τον οδήγησαν στο φονικό αλλά και τι τον έκανε να θάψει την κόρη του στην αυλή του σπιτιού. Ολα άρχισαν όταν είπε στην Αντζελίνα να κλείσει το κινητό της, που χτυπούσε όλη την ώρα.

Οπως υποστήριξε, η κοπέλα αντέδρασε, τον έπιασε από το σακάκι και του ανακοίνωσε πως θα έκανε ό,τι ήθελε εκείνη στη ζωή της και δεν θα άφηνε κανένα να ανακατευτεί. Οταν έκανε να φύγει, αυτός αντέδρασε και τη χτύπησε στο κεφάλι με μία σιδερόβεργα. Εντρομη η κοπέλα προσπάθησε να ξεφύγει από το παράθυρο, αλλά τη ξαναχτύπησε και εκείνη έπεσε από ύψος δύο μέτρων. Πήγε εκεί όπου είχε πέσει και της κατάφερε αρκετά χτυπήματα ακόμα!

Την κόλαση που ζούσε η 29χρονη αποκάλυψε ο Αφγανός σύντροφός της 

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Αφγανός σύντροφος της αδικοχαμένης Αντζελίνας, που ζητά από την ελληνική Δικαιοσύνη να αφήσει τον παιδοκτόνο να σαπίσει στη φυλακή. Ο 30χρονος Αλί μίλησε για τα όνειρα που έκαναν με την 29χρονη, στην οποία είχε κάνει πρόταση γάμου μία εβδομάδα προτού δολοφονηθεί.

Σύμφωνα με τον νεαρό αλλοδαπό, η κοπέλα βίωνε μία κόλαση στα χέρια του πατέρα της αλλά και του θείου της, ο οποίος μάλιστα την είχε ξυλοκοπήσει μία φορά μέσα στο σπίτι του αδελφού του.

Δεχόταν απειλές

Και ο ίδιος δεχόταν απειλές από τους δύο άνδρες για να χωρίσουν, αλλά οι δυο τους ήταν αποφασισμένοι. Ο 30χρονος αποκάλυψε, ακόμα, ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 52χρονος είχε επιτεθεί στην Αγγελική, αφού το είχε κάνει και στο παρελθόν με μαχαίρι!

Η άτυχη Αντζελίνα είχε πηδήσει και τότε από το ίδιο παράθυρο που προσπάθησε να διαφύγει και το μοιραίο βράδυ, και είχε σταθεί τυχερή. Αν και ο Αφγανός την είχε παρακαλέσει να καταγγείλουν το περιστατικό στην Αστυνομία, η 29χρονη δεν ήθελε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα