Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά την Τετάρτη. Συνεχής ενημέρωση

Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά την Τετάρτη. Συνεχής ενημέρωση

Η χιονόπτωση έχει σταματήσει αλλά ο παγετός είναι το μεγάλο πρόβλημα που αφήνει πίσω της και για αυτό τον λόγο και αύριο, Τετάρτη, θα υπάρχουν κλειστά σχολεία. 

Σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της μέρας, ή νωρίς το απόγευμα, από τους εκάστοτε Δήμους ή Περιφέρειες, και ανάλογα με την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα ήδη έχουν ανακοινωθεί από κάποιους δήμους ότι τα σχολεία θα παραμείνουν εκτός λειτουργίας.

Ποιά σχολεία είναι κλειστά αύριο Τετάρτη 09/01/2019

Κλειστά σχολεία στην Περιφέρεια Αττικής

Κλειστά θα παραμείνουν για δεύτερη ημέρα λόγω του χιονιά σχολεία της Ανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Περιφέρεια Αττικής, μέχρι στιγμής και λόγω χιονόπτωσης και παγετού δεν θα ανοίξουν αύριο, Τετάρτη, τα παρακάτω σχολεία:

Π.Ε. Ανατολικής Αττικής κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων:

1. Δήμος Μαραθώνα

2. Δήμος Διονύσου

3. Δήμος Ωρωπού - Κλειστοί θα παραμείνουν και οι Ιδιωτικοί και Δημόσιοι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί

Π.Ε. Ανατολικής Αττικής αλλαγή ωραρίου έναρξης μαθημάτων σχολικών μονάδων Α/βαθμίας & Β/βαθμίας εκπαίδευσης

1. Δήμος Σπάτων - Αρτέμιδος - Έναρξη μαθημάτων στις 10:00 π.μ.

Π.Ε. Βόρειου Τομέα Αθηνών κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία των Δήμων

1. Δήμος Πεντέλης - Κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου

Υπενθυμίζεται πως η πληροφόρηση για το νέο κλείσιμο σχολείων θα επικαιροποιείται ανάλογα με την νεότερη ενημέρωση που θα έχει η Περιφέρεια από τους Δήμους.

Ο Δήμος Βόλβης στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε ότι λόγω του συνεχιζόμενου παγετού και για λόγους ασφαλείας των μαθητών, την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί.

Κλειστά τα σχολεία αύριο και στη Χαλκίδα, με τον δήμο να ενημερώνει ότι λόγω των συνεχιζόμενων ακραίων καιρικών φαινομένων τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων δεν θα λειτουργήσουν και την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019.

Καστοριά

Σύμφωνα με την απόφαση 1/2019 του Προέδρου του Ν.Π. Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς, οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Καστοριάς, δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη 08-01-2019 και την Τετάρτη 09-01-2019.

Φλώρινα

Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη 09 Ιανουαρίου 2019 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Ωραιόκαστρου

Θα παραμείνουν κλειστοί για λόγους ασφάλειας των παιδιών και του παγετού που επικρατεί ειδικά τις πρωϊνές ώρες, όλες οι σχολικές μονάδες της α/θμιας και β/θμιας εκπαίδευσης του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου.

Δήμος Λαγκαδά

“Στο δήμο Λαγκαδά, λόγω του συνεχιζόμενου ισχυρού παγετού που επικρατεί στον και για την ασφάλεια των μαθητών, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά. Κλειστές θα παραμείνουν επίσης οι μονάδες των ΙΕΚ, του ΣΔΕ, τα ΚΔΑΠ και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαγκαδά” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Δήμος Λάρισα

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τετάρτη όλα τα σχολεία των δήμων Ελασσόνας και των Φαρσάλων, ενώ στο δήμο Τεμπών κλειστά θα παραμείνουν τα δημοτικά σχολεία Καλλιπεύκης, Αιγάνης και Αμπελακίων, καθώς επίσης και τα νηπιαγωγεία Αμπελακίων και Αιγάνης.

Καρδίτσα

Με απόφαση των δημάρχων Αργιθέας, Καρδίτσας, Λίμνης Πλαστήρα, Σοφάδων, Μουζακίου και Παλαμά όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου λόγω του πολύ ισχυρού παγετού και της πρόβλεψης για νέα χιονόπτωση.  Οι παιδικοί σταθμοί των Δήμων Καρδίτσας, Μουζακίου, Παλαμά και Σοφάδων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Ωρωπού

Κλειστοί οι ιδιωτικοί και δημόσιοι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Μαραθώνας

Αναστέλλεται η λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Μαραθώνος, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων που θα επικρατήσουν στην περιοχή στις 8 και 9 Ιανουαρίου 2019.

 Κλειστά σχολεία στον Δομοκό

Το συσσωρευμένο χιόνι, αλλά κυρίως ο παγετός που επικρατεί σε όλο το Δήμο Δομοκού, ανάγκασε το Δήμαρχο Δημήτρη Τζιαχρήστα να κρατήσει κλειστά για ένα ακόμη 24ωρο τα σχολεία των Δημοτικών Ενοτήτων.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

Τη διακοπή λειτουργίας για τα  σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Δομοκού, Ξυνιάδος και Θεσσαλιώτιδας του Δήμου Δομοκού, την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 από τις 7:00 π.μ. και μέχρι τη λήξη της ημέρας,  εξαιτίας της μεγάλης συγκέντρωσης χιονιού, του παγετού και των  χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα