Τραγωδία στην Κερατέα: Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο αγνοούμενοι

Τραγωδία στην Κερατέα: Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο αγνοούμενοι

 Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση δύο αγνοούμενων ανδρών στην περιοχή της Κερατέας, ανεβάζοντας τον δραματικό απολογισμό της κακοκαιρίας «Σοφία» στους τρεις νεκρούς.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η σορός του ενός άνδρα εντοπίστηκε σε ρεματιά στην περιοχή Ελαιοχώρι Κερατέας ενώ του δεύτερου στην περιοχή Κυψέλιζα Κερατέας.

Σωστικά συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας είχαν εντοπίσει το απόγευμα του Σαββάτου, πνιγμένη μια ηλικιωμένη γυναίκα, στα πίσω καθίσματα ΙΧ αυτοκινήτου, στην κοίτη ρέματος στο Οβριόκαστρο Κερατέας, ενώ αγνοούνται ο σύζυγός της και ένας γείτονας, που είναι και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε φύγει την Παρασκευή από το σπίτι του στην Κερατέα, μαζί με τον γείτονα τους, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τους μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στην αγορά για ψώνια.

Από την ώρα εκείνη όμως χάθηκαν τα ίχνη τους και το πρωί του Σαββάτου, ο γιος των ηλικιωμένων πήγε στην Αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή από την Πυροσβεστική και τελικά το απόγευμα της ίδιας ημέρας βρέθηκε το αυτοκίνητο με τη νεκρή γυναίκα, περίπου 400 μέτρα από ένα γεφυράκι, κοντά στο Βρωμοπούσι Κερατέας.

Εκτιμάται ότι το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που κάλυπταν τον δρόμο, λόγω της ισχυρής νεροποντής που έπληξε την περιοχή, με αποτέλεσμα οι τρεις άνθρωποι να βρεθούν στο ρέμα.

 

 
cnn

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα