Έγκλημα στην Κέρκυρα: Η σορός της 29χρονης είναι στα αζήτητα - Σοκάρει η ιατροδικαστής

Με μία περιγραφή που έκοψε την ανάσα η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση έδωσε το περίγραμμα του αποτρόπαιου φόνου της 29χρονης Αγγελικής από τον πατέρα της στην Κέρκυρα.

Μιλώντας στον Νews 247 στους 88,6 και στην εκπομπή του Κώστα Σαρρηκώστα ανέφερε ότι "είναι αδιανόητο αυτό που έγινε. Δεν το χωράει ανθρώπου νους. Μείναμε εμβρόντητοι. Τα ευρήματα είναι ευρήματα εγκλήματος. Ο δράστης κατάφερε χτυπήματα εναντίον του παιδιού του μ' ένα βαρύ σιδερένιο αντικείμενο. Πολλές φορές. Δεν σήκωσε απλά το αντικείμενο για να την φοβίσει. Δεν ήταν ένα το μοιραίο χτύπημα επίσης στο οποίο ασκήθηκε περισσότερη δύναμη από ότι θα έπρεπε. Ήταν 7 τα χτυπήματα ξεκινώντας από το πίσω μέρος του κεφαλιού. Μπορεί να υπάρχουν και άλλα. Υπάρχουν και χτυπήματα στα χέρια πράγμα που σημαίνει ότι το θύμα αμύνθηκε ενστικτωδώς. Φέρει και χτυπήματα στο σώμα, επιπόλαια αυτά".

Ο πατροκτόνος μπήκε στο γραφείο μου κλαίγοντας

Όπως πάντως συμπλήρωσε όταν "βγήκε από τη θέση του ιατροδικαστή, ήταν η στιγμή που εξοργίστηκα. Ο δράστης μπήκε στο γραφείο μου κλαίγοντας. Οι αξιωματικοί βρέθηκαν στην ίδια θέση. Του είπαμε να σταματήσει να κλαίει για να γίνει δουλειά. Είδα έναν άνθρωπο που μόλις είχε σκοτώσει το παιδί του κλαψουρίζοντας ότι δεν το είχε κάνει. Είμαι άνθρωπος πάνω από όλα. Και γονιός".

Οι συγγενείς στις τηλεοράσεις - η κοπέλα στα αζήτητα

Ωστόσο άφησε όσους την άκουγαν πραγματικά εμβρόντητους όταν αποκάλυψε ότι ακόμη και σήμερα κανένας από τους συγγενείς της άτυχης κοπέλας δεν την έχει αναζητήσει. "Η σορός είναι στα αζήτητα" είπε. "Σε μία εκπομπή επίσης είδα συγγενείς της κοπέλας που τέλεσαν τρισάγιο έξω από το σπίτι, ενώ η κοπέλα μένει στα αζήτητα στο ψυγείο του νοσοκομείου μας. Μα που ζούμε; Ευτυχώς βρέθηκε άνθρωπος από γραφείο τελετών που είπε ότι θα αναλάβει τα πάντα με δικά του έξοδα, αλλοίμονο να είναι η κοπέλα ακόμα στο ψυγείο. Δεν μπορώ να πιστέψω όσα γίνονται. Νιώθω θυμωμένη, συγκλονισμένη και εξοργισμένη".

 

news247

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα