Αίσιο τέλος στην απαγωγή του επιχειρηματία από τον Πειραιά. Τα πρώτα του λόγια

Αίσιο τέλος στην απαγωγή του επιχειρηματία από τον Πειραιά. Τα πρώτα του λόγια

Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή του επιχειρηματία, Νίκου Μαυρίκου.

 Ελεύθερος ειναι ο επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος, ο οποίος είχε απαχθεί προ ημερών, έξω απο το σπίτι του, στον Πειραιά. 

Ο 51χρονος επιχειρηματίας φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να είναι καλά στην υγεία του, παρά την 9ήμερη ταλαιπωρία που υπέστη στα χέρια εκείνων που τον άρπαξαν και τον κρατούσαν όμηρο.

 Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας πήγε μόνος του τα ξημερώματα στο σπίτι του και στην συνέχεια επικοινώνησε με το τμήμα ανθρωποκτονιών για να ενημερώσει για τη απελευθέρωσή του.

Ήταν 11 το πρωί όταν ο Νίκος Μαυρίκος επικοινώνησε με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών. «Είμαι ο Νίκος Μαυρίκος. Με απελευθέρωσαν. Είμαι καλά στην υγεία μου και βρίσκομαι στο σπίτι μου», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς ο πειραιώτης επιχειρηματίας.

Ο Νίκος Μαυρίκος, είχε απαχθεί στις 27/12/2018, όταν οι δράστες τον πλησίασαν ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητο του, που βρισκόταν έξω από το σπίτι του, στην Ακτή Θεμιστοκλέους, στον Πειραιά.

Έκτοτε τα ίχνη του είχαν χαθεί, χωρίς ποτέ να γίνει γνωστό εάν υπήρξε επικοινωνία των ανθρώπων που τον είχαν αρπάξει με συγγενείς του ή με την Αστυνομία για την διεκδίκηση λύτρων, ενώ ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν δόθηκαν κάποια χρήματα προκειμένου ο επιχειρηματίας να απελευθερωθεί.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο επιχειρηματίες εμφανίστηκε το πρωί στην ΓΑΔΑ,. Ωστόσο, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται στο σπίτι του, όπου έσπευσαν αστυνομικοί, προκειμένου να του πάρουν κατάθεση και να συλλέξουν στοιχεία για τους απαγωγείς, τις κινήσεις και το κρυσφήγετο τους, ώστε να κατορθώσουν να εντοπίσουν τα ίχνη τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα