Κέρκυρα: Άγριο έγκλημα - Σκότωσε και έθαψε την κόρη του

Κέρκυρα: Άγριο έγκλημα - Σκότωσε και έθαψε την κόρη του

Ασύλληπτη εξέλιξη είχε η αναζήτηση μιας 28χρονης κοπέλας στην Κέρκυρα, που είχε δηλωθεί μόλις σήμερα το πρωί ως αγνοούμενη από φιλικό της πρόσωπο.

Σύμφωνα τον σταθμό Corfutvnews, λίγο πριν τις 10 το βράδυ ο πατέρας της 28χρονης ομολόγησε το στυγερό έγκλημα με θύμα την κόρη του.

Η σορός της άτυχης κοπέλας βρέθηκε θαμμένη στην πίσω πλευρά του σπιτιού που έμενε ο πατέρας της (ανασύρθηκε με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής και μεταφέρθηκε για ιατροδικαστική εξέταση) και φέροντας, κατά τα πρώτα στοιχεία, συντριπτικά κατάγματα από αιχμηρό αντικείμενο, στην περιοχή της Αλεπούς Κέρκυρας.

Από την πρώτη στιγμή βασικός ύποπτος θεωρήθηκε ο πατέρας της που κρατείτο στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, όπου και τελικά ομολόγησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας στράφηκαν στον πατέρα της 28χρονης, καθώς την εξαφάνιση της νεαρής κοπέλας δεν δήλωσε ο ίδιος, αλλά ο σύντροφός της. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο πατέρας “έσπασε” κατά την ανάκριση και ήταν αυτός που υπέδειξε πού ήταν θαμμένη η κόρη του.

Η 29χρονη φέρεται να δολοφονήθηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά, ενώ οι αστυνομικές έρευνες εντοπισμού της ξεκίνησαν σήμερα μετά την ενημέρωση για την εξαφάνισή της από το φίλο της, όταν η 29χρονη, που εργαζόταν σε κερκυραϊκή επιχείρηση δεν εμφανίστηκε το πρωί στην εργασία της.

Αν και επισήμως δεν έχει γίνει γνωστό τι ήταν αυτό που οδήγησε τον πατέρα στο έγκλημα, ορισμένες δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως δεν ενέκρινε την σχέση της κόρης του με τον σύντροφό της.

 

newsit με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, kerkyrasimera.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα