Λαϊκό Λαχείο: Στη Λάρισα ο υπερτυχερός που κερδίζει 2.000.000 ευρώ!

Λαϊκό Λαχείο: Στη Λάρισα ο υπερτυχερός που κερδίζει 2.000.000 ευρώ!

Γιορτές με δώρο 2.000.000 ευρώ από το χριστουγεννιάτικο λαϊκό λαχείο στη Λάρισα. Το χρυσό δελτίο πουλήθηκε από το πρακτορείο του Απόστολου Θεοδωρόπουλου επί της 31ης Αυγούστου στη Λάρισα και τα ευχάριστα νέα κυκλοφόρησαν γρήγορα.

Η ταυτότητα του νικητή ή της νικήτριας παραμένει άγνωστη. Όπως λέει ο τυχερός πράκτορας, ακόμα δεν υπάρχει επικοινωνία με το νέο εκατομμυριούχο. “Εμάς απλώς μας ειδοποίησαν ότι το τυχερό δελτίο πουλήθηκε από το πρακτορείο μας και περιμένουμε να δούμε ποιος έγινε εκατομμυριούχος, παραμονές του 2019.

Ο χρυσός λαχνός είναι ο 62480 της 5ης σειράς και κάνει τον κάτοχο του να ξενοιάσει από το άγχος των οικονομικών προβλημάτων. Τα χρήματα είναι αρκετά για να εξασφαλίσουν ολόκληρη την οικογένεια και να αφήσουν πίσω τυχόν άγχη της οικονομικής κρίσης.

Από στόμα σε στόμα το πρακτορείο του Απόστολου Θεοδωρόπουλου έγινε κεντρικό θέμα συζήτησης. Όλοι που τον επισκέπτονταν του έκαναν την ίδια ερώτηση. Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής;

Εκείνος απολαμβάνει τη δημοσιότητα. Στην είσοδο του πρακτορείου έγραψε: “Θρίαμβος, το τυχερό λαϊκό λαχείο των Χριστουγέννων πουλήθηκε από το σούπερ τυχερό πρακτορείο η Ρέντα”.

Τι λέει ο τυχερός πράκτορας για το χρυσό λαχείο

 
Το Λαϊκό Λαχείο είναι ένα παιχνίδι ΤΖΑΚΠΟΤ, αυτοτελών εβδομαδιαίων κληρώσεων που διεξάγονται κάθε Τρίτη. Κάθε λαχείο είναι ξεχωριστό και διαφοροποιείται με βάση 3 στοιχεία: Την σειρ, τον αριθμό και το στοιχείο.

Το λαϊκό λαχείο μπορεί κανείς να το αγοράσει σε 5άδα συνολικής αξίας 10 ευρώ, αλλά και σε μεμονωμένα τεμάχια αξίας 2 ευρώ το κάθε ένα (1/5).

Στην κλήρωση της Τρίτης, προκύπτει ο μεγάλος λαχνός. Ένα συγκεκριμένο τεμάχιο, που έχει την ίδια σειρά, τον ίδιο αριθμό και το ίδιο γράμμα είναι και το νικητήριο! Δηλαδή, μόνο με 2 ευρώ μπορεί να κερδίσεις τον Μεγάλο Λαχνό! Κάθε φορά που δεν βρίσκεται νικητής, το ποσό του τζακποτ μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση. Εάν δεν υπάρχει τζακποτ, δηλαδή όταν ο Μεγάλος Λαχνός κληρωθεί σε τεμάχιο που έχει πωληθεί, τότε ο μεγάλος λαχνός της κλήρωσης χρηματοδοτείται με επιπλέον κέρδη μέσω μιας πρόσθετης κλήρωσης.

Στην πρόσθετη κλήρωση προκύπτουν 2 αριθμοί. Αν οι αριθμοί αυτοί είναι ακριβώς ίδιοι με τους δύο τελευταίους αριθμούς του νικητήριου αριθμού (πχ 02), τότε 1.000.000 ευρώ προστίθενται στο Μεγάλο Λαχνό!

Λαϊκό λαχείο – Κατάλογος κερδών

Μετά από κάθε κλήρωση προκύπτει ένας κατάλογος κερδών, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε αυτή την ιστοσελίδα (στον τομέα κληρώσεις), σε όλα τα σημεία πώλησης και στους λαχειοπώλες που κυκλοφορούν.

Πηγή: larissanet.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα