Λαμία: Συνελήφθη για μαστροπεία - Το αφεντικό κανόνιζε τα ροζ ραντεβού της 23χρονης

Πρόκειται για ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, που κατηγορείται ότι προήγαγε στην πορνεία 23χρονη αλλοδαπή υπάλληλό του.

Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (28-12-2018) στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, 63χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, με την κατηγορία της μαστροπείας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο συλληφθείς κατηγορείται ότι προήγαγε κατ’ επάγγελμα στην πορνεία, 23χρονη Μολδαβή υπάλληλο του καταστήματος, έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Οι ερωτικές συνευρέσεις γινόντουσαν είτε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος, είτε και σε άλλους χώρους εκτός αυτού.

Ο 63χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για παρόμοιες υποθέσεις, ενώ σε βάρος της αλλοδαπής, βεβαιώθηκε από τους αστυνομικούς παράβαση πταισματικού χαρακτήρα, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία «περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων».

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

 

lamiareport

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα