Δωρεάν κουπόνια για λαϊκές αγορές

Δωρεάν κουπόνια για λαϊκές αγορές

Από σήμερα η δωρεάν διάθεση κουπονιών για λαϊκές αγορές. Ποιες οικογένειες τα δικαιούνται.

Αρχίζει από σήμερα η δωρεάν διάθεση κουπονιών για τις αγορές προϊόντων από τις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης στις 880 πολύτεκνες οικογένειες, που είναι δικαιούχοι της δράσης της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Μεταξύ των δικαιούχων περιλαμβάνονται εκατοντάδες οικογένειες με τέσσερα παιδιά, αλλά και 41 οικογένειες με πάνω από επτά παιδιά η καθεμιά.

Κάθε ωφελούμενη πολύτεκνη οικογένεια θα λάβει κουπόνια συνολικής αξίας 250 ευρώ, τα οποία θα μπορεί να χρησιμοποιήσει έως το τέλος Φεβρουαρίου 2019 για να προμηθεύεται είδη που πωλούνται στις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης.

Οι πολύτεκνες οικογένειες που δικαιούνται τα δωρεάν κουπόνια θα μπορούν να τα παραλάβουν από το νέο κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (26ης Οκτωβρίου 64, δεύτερος όροφος, γραφείο 24).

Η διάθεση των δωρεάν κουπονιών, συνολικής αξίας 220.000 ευρώ, πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά από την αντιπεριφέρεια Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και θα ωφεληθούν περίπου 4.000 παιδιά πολύτεκνων οικογενειών, όπως και οι επαγγελματίες και παραγωγοί των λαϊκών αγορών της Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ: ant1news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα