Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ληστή των ΕΛΤΑ στα Βίλια. Πώς απέδρασε

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ληστή των ΕΛΤΑ στα Βίλια. Πώς απέδρασε

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη έρευνα της ΕΛΑΣ προκειμένου να εντοπιστεί ο Αλβανός ληστής των ΕΛΤΑ στα Βίλια ο οποίος απέδρασε τα ξημερώματα της Τρίτης από τα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Η απόδραση σημειώθηκε στις 4:20 τα ξημερώματα και όπως ανέφερε η ΕΡΤ στην απόδραση πήραν μέρος δύο κρατούμενοι. Τελικά κατάφερε να διαφύγει ο ένας που είναι ληστής και είχε πάρει μέρος στη ληστεία στα Βίλια στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου.

Πώς έγινε η απόδραση

Ο 40χρονος είχε μεταφερθεί τότε στο Τζάννειο νοσοκομείο και μετά τη νοσηλεία του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου διατάχθηκε η προφυλάκισή του. Για τον λόγο αυτό κρατούνταν στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής προκειμένου να μεταχθεί στις φυλακές Λάρισας.

Η απόδρασή του έγινε αντιληπτή σήμερα στις 4:30 τα ξημερώματα από τον σκοπό των κρατητηρίων και σήμανε συναγερμός. Ο κρατούμενος με λίμα έκοψε τα κάγκελα στο παράθυρο του κρατητηρίου από την πίσω πλευρά της Ασφάλειας και διέφυγε.

Για την υπόθεση γίνεται προανάκριση προκειμένου να καταλογισθούν ευθύνες στους αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία ενώ αναμένεται να διαταχθεί και ένορκη διοικητική εξέταση.

etypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα