Έγκλημα στη Ρόδο: Σκότωσαν την Ελένη γιατί άκουσε κάτι που δεν έπρεπε;

Έγκλημα στη Ρόδο: Σκότωσαν την Ελένη γιατί άκουσε κάτι που δεν έπρεπε;

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες της δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο, με τις αρχές να εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο οι δύο νεαροί να τη σκότωσαν γιατί πιθανόν να άκουσε κάτι που δεν έπρεπε. 

Όπως είπε ο Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», υπάρχουν πληροφορίες ότι τόσο ο 19χρονος, όσο και ο 21χρονος Ροδίτης συμμετείχαν σε ένα ευρύτερο κύκλωμα, το οποίο είχε να κάνει με τη χρήση, αλλά και τη διακίνηση ναρκωτικών, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα το πώς εμπλέκονται σε αυτό. 

Οι λιμενικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες εκτιμούν ότι η απόφαση για τη δολοφονία της Ελένης πάρθηκε από κοινού και ότι από τη στιγμή που έβαλαν την άτυχη κοπέλα στο φορτηγάκι είχαν αποφασίσει να τη σκοτώσουν. 

Ενδέχεται λοιπόν, το πραγματικό κίνητρο της δολοφονίας της να μην ήταν ερωτικό, αλλά το κορίτσι να άκουσε ή να έμαθε κάτι που σχετίζεται με τη συμμετοχή των δύο κατηγορουμένων στο κύκλωμα ναρκωτικών. 

Όπως είπε ο Γ. Καραϊβάζ, δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι τη χτύπησαν, την έδεσαν, την έβαλαν στο φορτηγάκι ενώ εκείνη είχε τις αισθήσεις της και παρά το γεγονός ότι τους μιλούσε δεν την πήγαν σε ένα νοσοκομείο, αλλά την έριξαν από τα βράχια με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν τώρα πολύ πιο σοβαρές κατηγορίες. 

Εκτιμάται επίσης από τους Λιμενικούς, σύμφωνα με τον Γ. Καραϊβάζ, ότι ο Ροδίτης ήταν εκείνος που έδινε τις εντολές, ωστόσο, από τη στιγμή που και οι δύο τη μετέφεραν στην απόκρημνη παραλία και την πέταξαν από τα βράχια και οι δύο φέρουν ίδιο μερίδιο ευθύνης για τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας. 

Δείτε το βίντεο 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα