Πατέρας δολοφονημένης φοιτήτριας: Aν δεν ήταν η κόρη μου, θα ήταν άλλο κοριτσάκι

Πατέρας δολοφονημένης φοιτήτριας: Aν δεν ήταν η κόρη μου, θα ήταν άλλο κοριτσάκι

Επιμένει στις φήμες που κάνουν λόγο για κυκλώματα που βιάζουν και εκβιάζουν κορίτσια που σπουδάζουν στη Ρόδο ο πατέρας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, που δολοφονήθηκε άγρια στο νησί, όπου σπούδαζε.

Όπως είπε ο Γιάννης Τοπαλούδης, μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα, δεν πρόκειται για καταγγελία, αλλά, για «αυτά που ακούω στον Τύπο».

«Πιθανόν να υπάρχουν κι άλλα κορίτσια που έχουν υποστεί αυτά που αποπειράθηκαν να κάνουν στην κόρη μου», είπε σχετικά, κάνοντας λόγο για «ανθρώπους που κάνουν συστηματικά αυτήν τη δουλειά. Βάζουν τέτοια κορίτσια στο στόχαστρο και όχι μόνο τα βιάζουν, τα εκβιάζουν κιόλας».

Όπως ο ίδιος εξήγησε, πρόκειται για «άβγαλτα» κορίτσια που πάνε από την περιφέρεια στη Ρόδο για να σπουδάσουν και οι συγκεκριμένοι άνθρωποι «εκμεταλλεύονται την καλοσύνη και τις αρχές με τις οποίες έχουν μεγαλώσει αυτά τα παιδιά».

«Κάποια στιγμή να μιλήσουν οι Ροδίτες και να μπουν όλοι αυτοί στη φυλακή», απηύθυνε έκκληση και ανέφερε ότι, «αν υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις κοριτσιών που παρουσιάστηκαν σαν πνιγμοί να ερευνηθούν».

«Το κορίτσι μου είχε το σθένος να πει σε αυτούς ότι ‘θα το πω στον μπαμπά μου και θα πάρω την αστυνομία’ και αυτοί οι άνανδροι το χτυπούσαν με το σίδερο», σημείωσε περιγράφοντας την αντίδραση της κόρης του στους βασανιστές της, για να καταλήξει πως «αν δεν ήταν η κόρη μου, ενδεχομένως να ήταν ένα άλλο κοριτσάκι».

Να ανοίξουν στόματα για την δολοφονία

Την ανάγκη να σπάσει ο κύκλος της σιωπής στη Ρόδο, και να μιλήσουν όσοι γνωρίζουν για άλλα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης, επισήμανε ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

«Πιθανόν να βίαζαν και να εκβίαζαν» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας δημοσιεύματα και διαρροές για ανάλογα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης. Αυτό κάνει, τόνισε ο Ιωάννης Τοπαλούδης, τον πόνο μας μεγαλύτερο όπως και κάθε γονιού που θα βρισκόταν στη θέση μας.

«Πρέπει να ανοίξουν κι άλλα στόματα, άλλων κοριτσιών που φημολογείται ότι υπέστησαν τους ιδίους βασανισμούς και απόπειρες, πρέπει να μπουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στη φυλακή ώστε η κοινωνία της Ρόδου, που μας συμπαραστέκονται, να πουν ότι ‘’εμείς οι Ροδίτες είμαστε προστάτες των παιδιών που τα στέλνουν στον τόπο μας να σπουδάσουν’’».

Ανέφερε μάλιστα ότι ο δήμαρχος Ρόδου στο στεφάνι για την κηδεία της Ελένης είχε γράψει «συγγνώμη που δεν μπορέσαμε να σε προστατέψουμε. Ένας γονιός».

«Τα παιδάκια μας τα μεγαλώνουμε με αξίες κι αν μπουν στο μάτι τέτοιων αετονύχηδων και μετά ντρέπονται να μιλήσουν. Να μιλήσουν στους γονείς τους» σημείωσε.

«Άρχισαν να τη χτυπάνε με μανία… ο ένας την κρατούσε και άλλος την χτυπούσε. Δεν μπορούσε ένας μόνος του να τα βάλει με την κόρη μου δυο μέτρα» δήλωσε δε ο κ. Τοπαλούδης.

Όπως επισήμανε, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα και για τρίτο άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας της κοπέλας, έδειξε από την πρώτη στιγμή εμπιστοσύνη στις τοπικές αρχές τη Ρόδου και δικαιώθηκε. «Κάνουν το καθήκον τους, τούς αξίζουν συγχαρητήρια, τούς έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι και στη συνέχεια θα κάνουν το καλύτερο».

Αποκαλύψεις για το έγκλημα στη Ρόδο: Πληροφορίες και για τρίτο άτομο στη δολοφονία

ant1news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα