Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στο Θησείο - Τον σκότωσε για να λύσει τα μάγια

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στο Θησείο - Τον σκότωσε για να λύσει τα μάγια

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του Βρετανού άστεγου στο Θησείο. Φερόμενος δολοφόνος του είναι ένας 32χρονος Αλγερινός, επίσης άστεγος, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει ομολογήσει την αποτρόπαια αυτή πράξη του. 

Η δολοφονία διαπράχθηκε την Πέμπτη σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στην οδό Ερμού, κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ, στο Θησείο. Ο νεκρός άνδρας έφερε τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό, στον μηρό και στην πλάτη. 

Τα στοιχεία του αστέγου που δολοφονήθηκαν δεν έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως αλλά σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα πρόκειται για έναν Βρετανό ο οποίος ήταν για χρόνια άνεργος. 

Οι δύο άνδρες φαίνεται πως έκαναν παρέα αλλά τελευταία ο Αλγερινός πίστευε ότι του έχουν κάνει μάγια, και άρχισε να θεωρεί υπεύθυνο τον άτυχο άνδρα τον οποίο σκότωσε για να λύσει τα μάγια!

Κατόπιν μαρτυριών συνελήφθη και ομολόγησε ο δράστης. Στα ρούχα του βρέθηκαν κηλίδες αίματος που ταυτοποιήθηκαν με αυτές του θύματος.

Σε βάρος του 32χρονου, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών

 

skai

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα