Θύμα απάτης ηλικιωμένη στη Θεσσαλονίκη. 65χρονος της απέσπασε 3.500 ευρώ

Θύμα απάτης ηλικιωμένη στη Θεσσαλονίκη. 65χρονος της απέσπασε 3.500 ευρώ

Στο πλαίσιο καθημερινών ελέγχων, που διενεργούνται από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης κατά το προηγούμενο 24ωρο, περιπολούντες αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους σε όλη τη Θεσσαλονίκη.


Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν:

(2) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Πρόκειται για 48χρονο ημεδαπό καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (24) ετών για προώθηση παράτυπων αλλοδαπών στη χώρα και για 65χρονο ημεδαπό, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (12) μηνών για κλοπή.

Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου, προέκυψε ότι ο 65χρονος άντρας, το Νοέμβριο του 2018, εξαπάτησε ηλικιωμένη γυναίκα αποσπώντας της (3.500) ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, ενώ κατασχέθηκαν από την οικία του (13) συσκευές κινητών τηλεφώνων.

(5) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

(6) άτομα για απόπειρες κλοπής και περιπτώσεις κλοπών.

(2) άτομα, για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα. Κατασχέθηκαν συνολικά (151) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και (15) συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

thestival