Φως στο Τούνελ: Χάθηκε με το αυτοκίνητό του 39χρονος από την Αθήνα

Ομίχλη καλύπτει την εξαφάνιση ενός νέου άνδρα από την Αθήνα.

 Ο Δημήτρης  Ραπτάκης 39 χρόνων, χάθηκε το πρωί  της  Παρασκευής  23 Νοεμβρίου οδηγώντας το μπλε-γκρι Honda Civic αυτοκίνητο του, με αριθμό κυκλοφορίας ΥΤΚ-3862.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή  στις δύο παρά είκοσι  το μεσημέρι εκείνης της μέρας, πέρασε τα διόδια Αφιδνών, με κατεύθυνση τη Λαμία. Από κει και πέρα δεν βρέθηκαν άλλα συγκεκριμένα στίγματα του. Μόνο πληροφορίες.

Σύμφωνα με μαρτυρία που έφτασε στο «Τούνελ» το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου ένα παρόμοιο αμάξι με φιμέ τζάμια και ίδια γράμματα στις πινακίδες, θεάθηκε να κινείται στις Σέρρες.

Στην ίδια περιοχή οδηγούσαν κι άλλα τηλεφωνήματα τηλεθεατών.


Η γραφειοκρατία στην έρευνα…

Η μητέρα του αγνοούμενου που βρέθηκε στο στούντιο του «Τούνελ», είπε με δάκρυα στα μάτια:

«Κανείς συνάνθρωπος να μη νιώσει τέτοια αγωνία σαν κι αυτή που βιώνουμε με τον σύζυγο μου τόσες μέρες.

Απευθύνω έκκληση σε όποιον έχει μια αξιόπιστη πληροφορία να μας βοηθήσει. Αν με ακούει το παιδί μου, τον παρακαλώ να δώσει ένα σημάδι ζωής… Δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν να φύγει χωρίς να μας ενημερώσει.

Είναι αναγκαίο να μάθουμε αν πέρασε κι άλλα διόδια μετά από εκείνα των Αφιδνών ή αν επέστρεψε. Δυστυχώς έχουμε σκοντάψει στη γραφειοκρατία και δεν έχουμε απαντήσεις».

Ο Δημήτρης έχει  ύψος 1.75 και όταν χάθηκε φορούσε καφέ δερμάτινο σακάκι και  μπλε τζιν παντελόνι. Στο δεξί του μπράτσο έχει ένα τατουάζ με ένα κινέζικο δράκο. Στο λαιμό του φοράει μια αλυσίδα με μια βέρα από λευκόχρυσο.

Το  SILVER  ALERT για τον εντοπισμό του ενεργοποιήθηκε μετά από εντολή της  ΕΛ.ΑΣ.

anikolouli

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα