Δολοφονία φοιτήτριας: Η φωτογραφία γροθιά στο στομάχι και η έκθεση του ιατροδικαστή

Δολοφονία φοιτήτριας: Η φωτογραφία γροθιά στο στομάχι και η έκθεση του ιατροδικαστή

Δεν έχουν τέλος οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Η φωτογραφία που προέβαλε το STAR προκαλεί ρίγη. Τα πόδια της 21χρονης φοιτήτριας ήταν δεμένα με σχοινί όταν εντοπίστηκε στην παραλία. Στοιχείο που κατά τους δικηγόρους της οικογένειας αποκαλύπτει ότι οι δολοφόνοι της δεν θέλησαν να της αφήσουν το παραμικρό περιθώριο επιβίωσης.

Όπως μετέδωσε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, τα πόδια της Ελένης ήταν δεμένα με σχοινί. Αυτή η εικόνα σόκαρε και τους λιμενικούς που τη βρήκαν.

Οι κατηγορούμενοι όχι μόνο την πέταξαν από τα βράχια στη θάλασσα, αλλά έδεσαν και τα πόδια της για να βεβαιωθούν ότι θα πνιγεί. Στην εικόνα βλέπετε και το τατουάζ με το τριαντάφυλλο, στοιχείο από το οποίο έγινε και η αναγνώρισή της .

Σύμφωνα με ανακοίνωση από τον δικηγόρο της οικογένειας, Αλέξη Κούγια, οι φερόμενοι ως δράστες την έδεσαν, καθώς πιθανότατα γνώριζαν ότι αν ερχόταν σε επαφή με το νερό θα συνερχόταν και πιθανότατα να σωζόταν.

Την ίδια ώρα, η ιατροδικαστική έκθεση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, δείχνει ότι το μεγάλο τραύμα από το σίδερο ήταν στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού. Ήταν μάλιστα τόσο δυνατό που της έκοψε το αυτί.

Δολοφονία στη Ρόδο: Απολογούνται την Παρασκευή οι δύο κατηγορούμενοι

Έγκλημα στη Ρόδο: Έδεσαν την Ελένη, την πέταξαν στη θάλασσα και γύρισαν να καθαρίσουν

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα