Ρόδος: Ντόμινο αποκαλύψεων για τη στυγερή δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από την ωμότητα του στυγερού εγκλήματος στη Ρόδο που κόστισε την ζωή στην 21χρονη φοιτήτρια, Ελένη Τοπαλούδη. Οι ομολογίες- αποκαλύψεις των δραστών «κόβουν την ανάσα».

Η κηδεία της έγινε χθες και ράγισαν καρδιές σε όλη την Ελλάδα ενώ αργότερα Ροδίτες συγκεντρώθηκαν στο σημείο που βρέθηκε νεκρή για να αποτίσουν φόρο τιμής στην κοπέλα.

Oι δύο κατηγορούμενοι «ήθελαν κάτι που η κοπέλα δεν ήθελε, το έκαναν χωρίς τη συγκατάθεσή της και μετά την σκότωσαν», ανέφερε για την υπόθεση της δολοφονίας στη Ρόδο ο γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN. Ο κ. Κούγιας, κρατώντας επιφυλάξεις μέχρι να λάβει στα χέρια του όλα τα στοιχεία, τόνισε ότι «από το περιεχόμενο της δικογραφίας προκύπτει ότι συμμετείχαν και οι δύο».

Σε σχέση με τα χυδαία σχόλια, τόνισε ότι έχει ζητήσει από τους συνεργάτες του να τα συγκεντρώσουν και «να τα παραδώσουμε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Θα δούμε ποιοι τα έχουν κάνει και εφόσον η οικογένεια το θέλει, να λογοδοτήσουν».

«Αν την πήγαιναν στο νοσοκομείο, η κοπέλα θα ζούσε σήμερα» τόνισε ο ιατροδικαστής, ενώ επεσήμανε πως ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός

Σοκάρει η περιγραφή του ιατροδικαστή, που εξέτασε την σορό της 21χρονης φοιτήτριας που βρήκε τραγικό θάνατο στην Ρόδο. «Αν την πήγαιναν στο νοσοκομείο, η κοπέλα θα ζούσε σήμερα» τόνισε ο ιατροδικαστής, ενώ επεσήμανε πως ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός. Η νεαρή φοιτήτρια βρήκε τραγικό θάνατο, ο οποίος σύμφωνα με τον ιατροδικαστή δεν προήλθε από τα χτυπήματα που της κατάφεραν οι δράστες στο σπίτι, αλλά απ' όσα επακολούθησαν.

Η 21χρονη φοιτήτρια φέρεται να έχει χτυπηθεί στο πρόσωπο με σίδερο και στη συνέχεια, ενώ ήταν αιμόφυρτη και βαριά τραυματισμένη, αντί για το νοσοκομείο, οδηγήθηκε από τους δράστες στην παραλία όπου οι φερόμενοι ως δολοφόνοι της, την πέταξαν στη θάλασσα με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Προθεσμία να απολογηθούν μέχρι αύριο

Οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία της ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία μέχρι την Παρασκευή προκειμένου να απολογηθούν, με τον έναν εξ αυτών να αρνείται κάθε ανάμειξη στον φόνο της 21χρονης και τον άλλον να εμφανίζει – σύμφωνα με τους συνηγόρους της οικογένειας του θύματος – αντιφατικές εκδοχές όσων συνέβησαν την μοιραία ημέρα.

Η 21χρονη, που δεν φαίνεται να συμφώνησε στις σεξουαλικές προτάσεις των δύο νεαρών, χτυπήθηκε με σίδερο στο κεφάλι και παρότι εκπλιπαρούσε τα δύο νεαρά αγόρια να την μεταφέρουν σε νοσοκομείο, τελικώς πετάχτηκε εν ζωή στα βράχια.

Η οικογένεια ζητά αναπαράσταση του τραγικού περιστατικού, καθώς και κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση των δύο νεαρών, οι οποίοι, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου, «σύμφωνα με τις δηλώσεις των συνηγόρων υπερασπίσεώς τους άλλοτε ομολογούν τις πράξεις τους, άλλοτε τις αρνούνται και γενικώς έχουν μέχρι τώρα αντιφατικές τοποθετήσεις για το τι ακριβώς συνέβη και εξαιτίας τίνος συνέβη, όσον αφορά τις συνθήκες του βιασμού και του τρόπου, με τον οποίο αφαίρεσαν τη ζωή του αειμνήστου θύματος».

Αποκαλύψεις σχετικά με τη συμπεριφορά του 21χρονου Ροδίτη και κατηγορούμενου για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, έκανε ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Αρχαγγέλου, κ.Ελευθέριος Παυλής, μιλώντας χθες στο Star.

Ο κ. Παυλής πήγε διευθυντής στο ΕΠΑΛ, τον Φεβρουάριο του 2013. Τον 21χρονο Μ.Κ τον πρόλαβε μόνο για έναν μήνα. Ο μαθητής είχε μείνει από απουσίες (είχε παραπάνω από 400) κι έτσι τον Μάρτιο του 2013 σταμάτησε το σχολείο, περιγράφει χαρακτηριστικά ο διευθυντής.

Aποκαλύπτει όμως ότι ο κατηγορούμενος είχε διαπληκτισμό με άλλον μαθητή, βγήκαν τα μαχαίρια, τους έστειλε στην αστυνομία και παρά το γεγονός ότι έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους γονείς του κατηγορούμενου σήμερα, εκείνοι έδειξαν «άρνηση».

«Μια βραδιά, είχαν μαχαιρωθεί έξω από το σχολείο μ’ έναν άλλο Αλβανό. Κάλεσα την αστυνομία και πήγαν αυτόφωρο. Είχα καλέσει τότε τους γονείς του 21χρονου και ήταν αρνητικοί… ότι το παιδί τους είναι μια χαρά» εξηγεί ο ίδιος και προσθέτει: «Ήμουν πολύ τυχερός που έφυγε».

Μεταξύ άλλων, ο διευθυντής του ΕΠΑΛ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο 21χρονος τότε, «είχε απώλεια συνείδησης και ότι το έπαιζε «Δον Ζουάν».

 

dikaiologitika

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα