Ρόδος: Αυτοί είναι οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης

Ρόδος: Αυτοί είναι οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης

Σε δύο πρόσωπα έχει καταλήξει η αστυνομία όσον αφορά στους κατηγορούμενους της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Πρόκειται για έναν 19χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει το έγκλημα και έναν 21χρονο Έλληνα, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται, μέχρι στιγμής, τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Οι δυο κατηγορούμενοι εντοπίστηκαν σε υλικό από κάμερες να κινούνται με την άτυχη φοιτήτρια στη Ρόδο λίγο πριν την εξαφάνισή της. Στην διαλεύκανση της υπόθεσης οδήγησαν τόσο η μοιραία διαδρομή όσο και τα ίχνη DNA σε ένα σπίτι όπου πήγε η άτυχη Ελένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας κατηγορούμενος για τη δολοφονία της φοιτήτριας, είναι γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας στους Πεύκους στη Λίνδο. Δεν έχει ομολογήσει, ενώ ρίχνει ευθύνες σχετικά με την εξαφάνιση της κοπέλας στον 19χρονο Αλβανό, με τον οποίο όπως φαίνεται είχαν βρεθεί μαζί με την κοπέλα στο σπίτι του στη Λίνδο.

Ο 19χρονος ήταν εκείνος που λίγο μετά τα μεσάνυχτα έσπασε και ομολόγησε το έγκλημα. Ένα παιδί τυπικό και σοβαρό, όπως λένε εκείνοι που τον γνώριζαν. Ανάμεσά τους και ο προπονητής του, που μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” και στην Τατιάνα Στεφανίδου. “Το παιδί δεν είχε δείξει επιθετικές τάσεις. Είχα να τον δω πάρα πολύ καιρό στη σχολή, αλλά ήταν αδύνατον να συνδυάσω τα γεγονότα”.

Γνωστός της 21χρονης ένας εκ των δραστών
 
Γνωστός της φοιτήτριας ήταν ένας εκ των νεαρών -δεν ξεπερνούν τα 19 με 20 χρόνια- δολοφόνων της, καθώς είχαν φιλία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο ένας εκ των δραστών έχει ομολογήσει επίσημα, ενώ ο άλλος έχει ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί. 
 
Όπως προκύπτει μάλιστα από τις έρευνες των αρχών, θύμα και θύτης είχαν τηλεφωνική επικοινωνία τη μοιραία ημέρα της δολοφονίας. «Στο σπίτι της Λίνδου έγινε το περιστατικό, μού το είπε ο υπολιμενάρχης, υπήρχε αγριότητα, υπήρχε χτύπημα του παιδιού στο κεφάλι… Έκαναν την κόρη μου έτσι όπως την έκαναν χωρίς να φταίει σε τίποτα το παιδάκι» δήλωσε ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας. 
 
 
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας ανέφερε μάλιστα ότι ένας από τους ανθρώπους που βρήκε τη σορό της κοπέλας ήταν συγγενής ενός εκ των δυο δραστών. «Αυτό που έβγαλαν οι άνθρωποι από τη θάλασσα τους έκανε λυγίσουν… όλοι οι άνθρωποι εδώ εκφράζουν τη θλίψη τους» ανέφερε με σπασμένη φωνή ο πατέρας. 
 
Οι δυο φερόμενοι ως δολοφόνοι σύχναζαν στα γυμναστήρια, ενώ ένας εξ αυτών ήταν γνώστης πολεμικών τεχνών. 
 
Η κηδεία της κοπέλας θα τελεστεί την Τετάρτη στις 11 το πρωί στο Διδυμότειχο. 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα