Δολοφονία 63χρονου στην Κέρκυρα: Το θύμα έκανε ωτοστόπ στον δράστη

Δολοφονία 63χρονου στην Κέρκυρα: Το θύμα έκανε ωτοστόπ στον δράστη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία του 63χρονου, από έναν 44χρονο, στην Κέρκυρα.

Πιο αναλυτικά, ο 44χρονος Κερκυραίος, υπό την επήρεια μέθης σκότωσε με καραμπίνα που είχε κομμένη την κάνη έναν 63χρονο συγχωριανό του, αλβανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, πριν από το έγκλημα οι δυο τους είχαν τσακωθεί στο καφενείο του χωριού, ενώ αντάλλαξαν και ρατσιστικά σχόλια.

Την ημέρα της δολοφονίας, και αφού είχε προηγηθεί ο καβγάς στο καφενείο, ο 44χρονος κινούνταν με το αυτοκίνητό του στον αγροτικό δρόμο Δραγωτινών- Σπαρτερών στη νότια Κέρκυρα, όπου υπό καταρρακτώδη βροχή είδε τον 63χρονο να του κάνει ωτοστόπ. Είχε προηγηθεί ο καυγάς στο καφενείο.

Ο δράστης φέρεται να είπε στον 63χρονο «Έχεις το θράσος να μου κάνεις και ωτοστόπ;», κι έτσι ακολούθησε και νέος τσακωμός μεταξύ των δύο ανδρών.

Στη συνέχεια, ο 44χρονος πήγε στο σπίτι του, πήρε το κυνηγητικό του όπλο και πυροβόλησε δύο φορές το θύμα στην περιοχή του τραχήλου και της δεξιάς κλείδας, αφαιρώντας του τη ζωή. «Περίμενε να του επιτεθεί σε απόμερο σημείο. Δεν υπήρχαν μάρτυρες, ενώ η βροχή εξαφάνισε όλα τα στοιχεία από το χώρο του εγκλήματος», αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Μετά την ομολογία του εγκλήματος, ο 44χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι ο 63χρονος του έβρισε τη μάνα. «Ο πατέρας μου έλειπε στα καράβια. Μεγάλωσα με τη μάνα μου. Δε μπορώ να ακούω κάποιον να τη βρίζει», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα