Καρδίτσα: Αθωώθηκε ο 40χρονος που κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε 15χρονη

Καρδίτσα: Αθωώθηκε ο 40χρονος που κατηγορήθηκε για ασέλγεια σε 15χρονη

Αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο στην Καρδίτσα, ένας 40χρονος Βολιώτης που κατηγορούταν για ασέλγεια σε ανήλικη. Συγκεκριμένα, ο 40χρονος κατηγορήθηκε ότι κακοποίησε σeξουαλικά μια 15χρονη μαθήτρια, που γνώρισε στο facebook και στη συνέχεια συναντήθηκε μαζί της, μία φορά στην Καρδίτσα το 2016.

Μετά τη σeξουαλική επαφή η κοπέλα έλυσε τη σιωπή της και μίλησε στην οικογένειά της. Εκείνη με τη σειρά της κατήγγειλε το περιστατικό στις αρμόδιες Αρχές. Ο 40χρονος παραπέμφθηκε σε δίκη και προχθές δικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καρδίτσας.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι η ανήλικη του παρουσιάστηκε ως 19χρονη και πως του έδειχνε φωτογραφίες της, από τις οποίες όπως είπε, πίστεψε πως ήταν μεγαλύτερης ηλικίας.

Το δικαστήριο έκανε δεκτό τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου και τον αθώωσε καθώς εκτιμήθηκε ότι εκείνος δεν γνώριζε όντως για την ανηλικότητα της παθούσας. Να επισημανθεί ότι στη δίκη η παθούσα δεν ήταν παρούσα. Στο Δικαστήριο παραβρέθηκαν και μίλησαν οι γονείς της για την περιπέτεια που έζησαν.

Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr