Ζακ Κωστόπουλος: Βλέπω εφιάλτες, να πληρώσουν όλοι τους λέει ο πατέρας του

Ζακ Κωστόπουλος: Βλέπω εφιάλτες, να πληρώσουν όλοι τους λέει ο πατέρας του

Απόδοση δικαιοσύνης ζητά ο πατέρας του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου που έχασε τη ζωή του έξω από το κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας.

“Όλοι τους να πληρώσουν. Γιατί για μισή ώρα το παιδί μου δέχτηκε ένα βάρβαρο θάνατο. Για μισή ώρα πονούσε και τον ταλαιπωρούσαν, για αυτό μας πονά περισσότερο. Είναι δύο φορές εγκληματίες. Λίγο ανθρωπιά να υπήρχε θα είχε γλιτώσει” είπε ο πατέρας του Ζακ, Ευθύμης Κωστόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Όσο περνάει ο καιρός αυτή η οδύνη γίνεται μεγαλύτερη. Βλέπω εφιάλτες. Να μην δεχθεί άλλος γονιός τέτοιους εφιάλτες. Για αυτό θα πρέπει να τιμωρηθούν, εχθές. Δεν θα το αφήσω έτσι. Να δουλέψει ο νόμος. Στη Δικαιοσύνη έχω εμπιστοσύνη” σημείωσε ο πατέρας του Ζακ Κωστόπουλου και πρόσθεσε:

“Πιθανόν να φανούν και κάποια άλλα βίντεο, τα οποία σίγουρα υπάρχουν και τα οποία δεν μας δείχνουν. Τα στοιχεία είναι αρκετά να πληρώσουν. Οι αστυνομικοί βγαίνουν και λένε ότι έκαναν το νόμιμο. Έναν άνθρωπο αιμόφυρτο να τον χτυπάς, αυτό σε καμία πολιτισμένη κοινωνία δεν είναι. Το οφείλω στο παιδί μου να κάνω αυτό γιατί πολεμούσε ενάντια στη βαρβαρότητα και για τα παιδιά κάποιου αυριανού γονιού να μη δεχθεί αυτό που βιώνω και δέχομαι εγώ. Βλέπεις έναν τραυματισμένο, ποιον έπιασαν τον λήσταρχο Νταβέλη;”.

Δείτε το βίντεο από τον ANT1:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα