Δήμαρχος Κέρκυρας: Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου

Δήμαρχος Κέρκυρας: Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου

Σε μια απίστευτη καταγγελία προέβη στο πλαίσιο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκύρας το βράδυ της Πέμπτης, ο Δήμαρχος Κώστας Νικολούζος, ο οποίος αποκάλυψε, φανερά σοκαρισμένος, ότι δέχεται απειλές για την ζωή του και γι’ αυτόν τον λόγο θα αναγκαστεί να ζητήσει αστυνομική προστασία.

Και στο πρόσφατο παρελθόν ο Δήμαρχος Κέρκυρας σε δημόσιες τοποθετήσεις σχετικά με το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, του είχε κάνει λόγο για «ανθρωποφαγία» και για ακατανόητο μίσος, αλλά δεν είχε αναφερθεί ότι δεχόταν απειλές.

Η αποκάλυψη αυτή «για απειλές που δέχεται» και για την πρόθεση να ζητήσει αστυνομική προστασία, έρχεται σε μια στιγμή που το πρόβλημα της αποκομιδής παρουσιάζει ύφεση και λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση της μελέτης για την κατασκευή και λειτουργία του εργοστασίου ολοκληρωμένης διαχείρισης.

Σε κάθε περίπτωση η καταγγελία αυτή του Δημάρχου Κέρκυρας είναι πολύ σοβαρή και ξένη με τα ειωθότα, στο δημόσιο βίο του νησιού. Ποτέ στο παρελθόν Δήμαρχος ή άλλος αυτοδιοικητικός παράγοντας δεν είχε αποκαλύψει δημόσια και είχε προβεί σε καταγγελία, για απειλές εις βάρος του.

 

corfutvnews.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα