Πατέρας φερόμενου βιαστή οδηγού ταξί: Εστησαν βιασμό για να πουλήσει το θέμα στα κανάλια

Για έναν στημένο βιασμό κάνει λόγο ο Αντώνης Καρκάς, πατέρας του 29χρονου Γιώργου Καρκά που συνελήφθη στις 13 Νοεμβρίου καθώς φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος 24χρονου οδηγού ταξί.

Σύμφωνα με τον κ. Καρκά: «η όλη υπόθεση αποτελεί ένα πιασάρικο για να κρεμαστεί στα κάγκελα αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη».

«Οι καταθέσεις έχουν τόσα κενά, που δεν χρειάζεται να φτιάξουμε κάποια αντιμήνυση. Η ίδια η κατάσταση του κατήγορου είναι μια αντιμήνυση αποτελεσματική».

Ο πατέρας του κατηγορούμενου πρόσθεσε πως η είδηση ήταν κεραυνός εν αιθρία για τους οικείους του, δεδομένου πως όλοι έχουν να πουν για τον εξαίρετο και γεμάτο ευαισθησίες χαρακτήρα του ηθοποιού.

«Δεν αισθανόμαστε καλά σαν οικογένεια. Γιατί στα καλά καθούμενα προέκυψε κάτι που ήταν κεραυνός εν αιθρία», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ο κος Καρκάς, δεν παρέλειψε να αναφέρει πως: «ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες, η ποιότητα και η ευαισθησία του γιού, του είναι εμφανείς καθώς αν και ευρισκόμενος στα κρατητήρια μερίμνησε να ζητήσει ρούχα για να βοηθήσει τους συγκρατούμενούς του».

thestival

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα