Κυπαρισσία: Ραγίζουν καρδιές στην κηδεία του 15χρονου Χρήστου. Η τραγική ειρωνεία

Κυπαρισσία: Ραγίζουν καρδιές στην κηδεία του 15χρονου Χρήστου. Η τραγική ειρωνεία

Με δάκρυα στα μάτια συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές αποχαιρετούν τον 15χρονο Χρήστο, που σκοτώθηκε στο φοβερό τροχαίο στην Κυπαρισσία. Με λευκά τριαντάφυλλα και σήμερα τα περισσότερα παιδιά που πήγαιναν μαζί του στο σχολείο προσπαθούν να συμπαρασταθούν στους δικούς του. Το κλίμα για ακόμα μία μέρα είναι βαρύ ενώ το 1ο ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας έμεινε κλειστό.

Η εκπομπή “Μαζί σου” αποκάλυψε και μια τραγική ειρωνεία. Ο παππούς του αδικοχαμένου Χρήστου, είχε σκοτωθεί σε τροχαίο, στο ίδιο σημείο που έμελλε να ξεψυχήσει ο εγγονός του. Ο διευθυντής του ΕΠΑΛ, στο οποίο φοιτούσαν τα παιδιά, Δημήτρης Δράκος δήλωσε εκ νέου συγκλονισμένος, υπογραμμίζοντας ότι τα τρία παιδιά ήταν υπόδειγμα μαθητών, που δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα με τη συμπεριφορά τους. Ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς του σχολείου, σημείωσε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του, δεν ήταν η πρώτη φορά που τα παιδιά έπαιρναν αυτοκίνητο.

Δωρεά για την ταφή των μαθητών

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Τριφυλίας, με απόφαση που υπογραφεί ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Κατσίβελας, ανακοίνωσε τη δωρεάν παραχώρηση των κενοτάφων και το δικαίωμα χρήσης αυτών πέραν της τριετίας για την ταφή των ανήλικων μαθητών.

Η απόφαση προβλέπει, συγκεκριμένα ότι «Τον πόνο των γονέων και των οικείων, ο οποίος είναι πολύ μεγάλος, όπως και ολόκληρης της κοινωνίας. Καμαρώναμε τα παιδιά και προσδοκούσαμε ότι παρέα με τους συνομήλικους του θα κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Η πίκρα μας πλησιάζει την πίκρα των γονέων και των συγγενών. Διαβεβαιώνουμε τους γονείς ότι στον αδυσώπητο πόνο τους ο Δήμος είναι δίπλα τους».

Συμμαθητής 15χρονων στην Κυπαρισσία: Τους είπα, Μην πάτε. Είχα προαίσθημα

Βουβός πόνος στην κηδεία του 15χρονου Νίκου. Συγκλόνισε η μητέρα του: Έφυγε το παιδί μου

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα