Μεσσηνία: Νεκροί τρεις 15χρονοι σε τροχαίο

Μεσσηνία: Νεκροί τρεις 15χρονοι σε τροχαίο

Τραγωδία στη Μεσσηνία με τρεις, 15χρονους μαθητές νεκρούς μετά από  σύγκρουση αυτοκινήτου με φορτηγό στην εθνική οδό Πύργου - Μεθώνης στο ύψος της Τερψιθέας.

Λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα ο τραυματίας και οδηγός του οχήματος που επέβαιναν οι τρεις ανήλικοι εξέπνευσε. Ο νεαρός ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο του Ρίο,όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, όταν το ΙΧ τους συγκρούστηκε με φορτηγό.

Νεκροί στο σημείο ανασύρθηκαν ένας Έλληνας και ένας Βούλγαρος 16 ετών. Ο τραυματίας και οδηγός που κατέληξε στο Ρίο είχε καταγωγή από την Αλβανία, ενώ το αυτοκίνητο ήταν του πατέρα του. Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος είναι εκτός κινδύνου και έχει καταγωγή από τη Ρουμανία.

Τα παιδιά ζούσαν χρόνια με τις οικογένειές τους στην Κυπαρισσία.

Τι λέει ο διοικητής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Κυπαρισσίας που μίλησε στο Newsit.gr, τα τρία παιδιά είχαν κάνει κοπάνα από το σχολείο και επέβαιναν στο αυτοκίνητο των γονιών του ενός, όταν έγινε το τροχαίο.

«Σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο μας έφεραν μετά από σοβαρό τροχαίο τρεις νεολαίους και έναν μεσήλικα οι οποίοι δυστυχώς οι δυο νέοι ήταν ήδη νεκροί και ο άλλος παρά πολύ σοβαρά τραυματισμένος από τροχαίο που έγινε στον δρόμο Κυπαρισσιας Φιλιατρών. Οι νεολαίοι ήταν μαθητές του ΕΠΑΛ που δυστυχώς για μια βόλτα σε κάποιο σκασιαρχείο πήραν το αμάξι ενός γονιού και συνέβη αυτό που συνέβη.

Ήρθαν και οι γονείς γιατί θα πρέπει να είναι και η αστυνομία θα πρέπει να γίνει αναγνώριση όπως καταλαβαίνετε. Είναι κάποιες καταστάσεις οι οποίες είναι συγκλονιστικές…» είπε ο κύριος Παναγιώτης Μπασάκος.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα