Τραγωδία στη Μεσσηνία: Μοιραία βόλτα με το αμάξι για τρεις 15χρονους μαθητές

Τραγωδία στη Μεσσηνία: Μοιραία βόλτα με το αμάξι για τρεις 15χρονους μαθητές

Τρεις ανήλικοι έχασαν τη ζωή τους σε τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Εθνική οδό Πύργου-Μεθώνης στο ύψος της Τερψιθέας.

Το δυστύχημα σημειώθηκε όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι δύο επιβάτες του ΙΧ, ένας Έλληνας και ένας Βούλγαρος, και οι δύο 15 ετών. Ο συμμαθητής τους, επίσης 15 ετών και αλβανικής καταγωγής μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο του Ρίου όπου υπέκυψε λίγη ώρα αργότερα. Ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά.

Οι φωτογραφίες από τον τόπο του δυστυχήματος, που έρχονται στη δημοσιότητα από το tharrosnews, παγώνουν το αίμα, ενώ παράλληλα αποκαλύπτουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, που έκοψε το νήμα της ζωής στους 15χρονους.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας, Παναγιώτη Μπασάκο, τα τρία παιδιά είχαν πάρει το αυτοκίνητο ενός από τους γονείς τους και έκαναν κοπάνα. Μάλιστα, πήγαιναν για βόλτα στα Φιλιατρά όταν συνέβη το δυστύχημα.

Σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο μας έφεραν μετά από σοβαρό τροχαίο τρεις νεολαίους και έναν μεσήλικα οι οποίοι δυστυχώς οι δυο νέοι ήταν ήδη νεκροί και ο άλλος παρά πολύ σοβαρά τραυματισμένος από τροχαίο που έγινε στον δρόμο Κυπαρισσιας Φιλιατρών. Οι νεολαίοι ήταν μαθητές του ΕΠΑΛ που δυστυχώς για μια βόλτα σε κάποιο σκασιαρχείο πήραν το αμάξι ενός γονιού και συνέβη αυτό που συνέβη.

Ήρθαν και οι γονείς γιατί θα πρέπει να είναι και η αστυνομία θα πρέπει να γίνει αναγνώριση όπως καταλαβαίνετε. Είναι κάποιες καταστάσεις οι οποίες είναι συγκλονιστικές…

 

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Κυπαρισσίας, τα τρία παιδιά είχαν κάνει κοπάνα από το σχολείο και επέβαιναν στο αυτοκίνητο των γονιών του ενός, όταν έγινε το τροχαίο.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, όταν το ΙΧ τους συγκρούστηκε με φορτηγό.

Νεκροί στο σημείο ανασύρθηκαν ένας Έλληνας και ένας Βούλγαρος 16 ετών. Ο τραυματίας και οδηγός που κατέληξε στο Ρίο είχε καταγωγή από την Αλβανία, ενώ το αυτοκίνητο ήταν του πατέρα του. Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος είναι εκτός κινδύνου και έχει καταγωγή από τη Ρουμανία.

Τα παιδιά ζούσαν χρόνια με τις οικογένειές τους στην Κυπαρισσία.

  Τρεις 16χρονοι φίλοι έχασαν τη ζωή τους σε μοιραία σύγκρουση με φορτηγάκι έξω από την Κυπαρισσία Οι τρεις ανήλικοι είχαν κάνει κοπάνα και πήγαν βόλτα με το αμάξι των γονιών του ενός  Τα δύο παιδιά έχασαν τη ζωή τους στο σημείο, ο τρίτος κατέληξε στο Ρίο όπου διακομίστηκε  Εκτός κινδύνου ο οδηγός του δεύτερου οχήματος

 

Eleftheriaonline.gr

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα