Βίαιη προσαγωγή αστυνομικών στη δίκη για τη δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου

Η απουσία από την δικαστική αίθουσα των δυο αστυνομικών γιων του φερόμενου ως βασικού πρωταγωνιστή στην υπόθεση της απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου, που είχαν κληθεί ως μάρτυρες, προκάλεσε την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου να προσαχθούν βιαίως.

Η κατάθεση των δυο αστυνομικών είχε προγραμματιστεί για σήμερα, ωστόσο, δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο επικαλούμενοι φόβους για την ασφάλειά τους. Μάλιστα, όπως είπε η πλευρά της υπεράσπισης, το γεγονός ότι παλαιότερα κάποιος είχε τραβήξει όπλο στο δικαστήριο για αυτήν την υπόθεση, φουντώνει τον φόβο τους και έτσι δεν εμφανίζονται.

Νωρίτερα, η εξαδέλφη του άτυχου 26χρονου καταθέτοντας στο δικαστήριο εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο 73χρονος κατηγορούμενος ο οποίος υπήρξε στενός φίλος της οικογένειας, ευθύνεται για τη δολοφονία.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις η μάρτυρας ανέφερε πως η οικογένεια πιστεύει ότι κάποιος χτύπησε το Μάριο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. «Έτσι εξηγείται και το τόσο αίμα του Μάριου στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του» είπε χαρακτηριστικά η μάρτυρας, συμπληρώνοντας πως ο κατηγορούμενος «ήταν έξυπνος, όσο ήταν στα νερά του, του χάλασε τη δουλειά η εμφάνιση των συγγενών» οι οποίοι και επέμεναν να ειδοποιηθεί για την απαγωγή η αστυνομία.

 

eleftherostypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα