Επέτειος του Πολυτεχνείου: Εκδηλώσεις στα σχολεία, συλλαλητήρια

Επέτειος του Πολυτεχνείου: Εκδηλώσεις στα σχολεία, συλλαλητήρια

 Σάββατο «πέφτει» φέτος η γιορτή του Πολυτεχνείου και το Υπουργείο Παιδείας ενημερώνει με εγκύκλιό του για το πρόγραμμα των σχολικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται για την επέτειο του Πολυτεχνείου, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης γίνονται εκδηλώσεις, σύμφωνα με τις παρ. 2 και 6 του άρθρου 3 του Προεδρικού Διατάγματος 79/2017. Για το σχολικό έτος 2018-19, οι εν λόγω εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018.

Οι μαθητές που παρακολουθούν το Ολοήμερο Πρόγραμμα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του σχολείου και αποχωρούν με τους άλλους μαθητές.

Η χρονική διάρκεια και το περιεχόμενο του εορτασμού των εκδηλώσεων καθορίζονται με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων.

Με ευθύνη του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων ειδοποιούνται οι γονείς και οι κηδεμόνες για την ώρα αποχώρησης των μαθητών από το σχολείο.

Συλλαλητήριο για την επέτειο του Πολυτεχνείου στην Πάτρα

Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας – Δυτικής Αχαΐας, θα συμμετάσχει στο αντιΝΑΤΟϊκό – φοιτητικό – λαϊκό συλλαλητήριο, που οργανώνεται κάθε χρόνο για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου από τους φορείς και καλεί σε προσυγκέντρωση το Σάββατο 17 Νοέμβρη στις 5 το απόγευμα, στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου (Συντριβάνι). 

Κάλεσμα του ΠΑΜΕ στην Καβάλα

Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το Σάββατο 17 Νοέμβρη στις 5 το απόγευμα, στην πλ. Καπνεργάτη, απευθύνει η Γραμματεία Καβάλας του ΠΑΜΕ.

902.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

-
Σχολιάστε το άρθρο: