Νέα στοιχεία στην υπόθεση εξαφάνισης του 23χρονου φαντάρου Τάκη Κολλιαδέλη

Νέα στοιχεία στην υπόθεση εξαφάνισης του 23χρονου φαντάρου Τάκη Κολλιαδέλη

Η μία από τις δύο συνδέσεις του Κολλιαδέλη, ο οποίος χάθηκε από το πλοίο «Νήσος Ρόδος», ήταν σε άλλο όνομα και απενεργοποιήθηκε πριν από έναν μήνα

Νέα στοιχεία στην υπόθεση του 23χρονου φαντάρου Τάκη Κολλιαδέλη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στα τέλη του Ιουνίου, ενώ επέβαινε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος» που εκτελούσε το δρομολόγιο Χίος - Πειραιάς, εξετάζουν οι Αρχές, που αναζητούν τον μίτο στον λαβύρινθο της μυστηριώδους εξαφάνισης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κρίσιμα νέα στοιχεία αφορούν τις δύο τηλεφωνικές συνδέσεις που φέρεται ότι χρησιμοποιούσε ο 23χρονος, ο οποίος υπηρετούσε τη στρατιωτική θητεία του, καθώς μία εκ των δύο φέρεται ότι ήταν στο όνομα άλλου προσώπου.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του αγνοούμενου στρατιώτη, το Λιμεναρχείο προχώρησε σε άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τα δύο κινητά που φέρεται ότι χρησιμοποιούσε. Από τα στοιχεία της άρσης προέκυψε πως και τα δύο τηλέφωνα έκλεισαν στις 2.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Ιουνίου, όταν τα ίχνη του χάθηκαν στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ανδρου και Τήνου.

Από την έρευνα των Αρχών, όμως, φέρεται ότι διαπιστώθηκε πως ένας εκ των δύο τηλεφωνικών αριθμών που χρησιμοποιούσε ο νεαρός Τάκης Κολλιαδέλης δεν ήταν καταχωρισμένος στο δικό του όνομα αλλά στο όνομα άλλου προσώπου. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος αριθμός παρέμενε ενεργοποιημένος τέσσερις μήνες μετά την εξαφάνισή του και εν τέλει απενεργοποιήθηκε πριν από περίπου έναν μήνα.

Αρση απορρήτου

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο κάτοχος του συγκεκριμένου τηλεφωνικού αριθμού, που είναι γνωστός του αγνοούμενου φαντάρου, προτίθεται να μεταβεί τις επόμενες ημέρες ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών προκειμένου να ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για το συγκεκριμένο νούμερο. Η κίνηση αυτή αναμένεται να ρίξει φως στο εάν κατά το διάστημα μετά την εξαφάνιση του 23χρονου υπήρξαν μεταγενέστερες συνομιλίες από το επίμαχο κινητό.

Εξάλλου, σύμφωνα με τη μητέρα στενού φίλου του Τάκη Κολλιαδέλη, τη μαρτυρία της οποίας επικαλείται η εκπομπή «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, που προσπάθησε να τον καλέσει μία ημέρα μετά την εξαφάνισή του, το νούμερό του δεχόταν τις κλήσεις, αλλά κανείς δεν απαντούσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα