Θεσσαλονίκη: Νεκρό 4χρονο αγόρι μετά από τροχαίο με βαν που μετέφερε μετανάστες

Θεσσαλονίκη: Νεκρό 4χρονο αγόρι μετά από τροχαίο με βαν που μετέφερε μετανάστες

Ένας 4χρονος νεκρός και 27 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου με το βαν που σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής (09/11/2018) στον κόμβο Βρασνών. Πρόκειται για έναν κόμβο ο οποίος συνδέει την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας με την Εγνατία Οδό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το βαν το οποίο μετέφερε 28 μετανάστες, συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του το 4χρονο αγόρι.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν συνολικά 27 άτομα, μεταξύ των οποίων τέσσερα παιδιά, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε προληπτικά ένα βρέφος πέντε μηνών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο διακινητής οδηγός μετέφερε παράνομα τους πρόσφυγες από τον Έβρο στη Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις πριν από έναν μήνα, 10 μετανάστες και ο οδηγός αυτοκινήτου που τους μετέφερε στη Θεσσαλονίκη βρήκαν φρικτό θάνατο με παρόμοιο τρόπο. Κάηκαν ζωντανοί, όταν το ΙΧ που τους μετέφερε, συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας. Από τις πρώτες ενδείξεις της αστυνομικής έρευνας, ο διακινητής είχε αναπτύξει ταχύτητα φοβούμενος μην πέσει σε αστυνομικό μπλόκο.

 Δείτε το σχετικό βίντεο:

newsbomb

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα