Εύβοια: Θύμα διάρρηξης κάλεσε την αστυνομία και του είπαν δεν μπορούμε να έρθουμε, ελάτε εσείς!

Εύβοια: Θύμα διάρρηξης κάλεσε την αστυνομία και του είπαν δεν μπορούμε να έρθουμε, ελάτε εσείς!

Η διάρρηξη έχει γίνει εδώ και μέρες, ωστόσο σύμφωνα με την καταγγελία, η Αστυνομία όχι μόνο δεν εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για το συμβάν, αλλά ενώ ειδοποιήθηκε άμεσα το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να μεταβούν στο σπίτι, το οποίο έκαναν άνω-κάτω οι άγνωστοι δράστες.

Συγκεκριμένα, η διάρρηξη σημειώθηκε πριν 15 μέρες στο σπίτι του επιχειρηματία Στράτου Παληού, στις Ροβιές Λίμνης, στη Βόρεια Εύβοια.

Όπως καταγγέλλει ο Στράτος Παληός:

«Αυτοί μάλλον απογευματινή ώρα που φεύγουμε για το μαγαζί μας, δηλαδή από τις 18:00 έως τις 21:00, έσπασαν τον αφαλό της πόρτας και μπήκαν στο σπίτι και το έκαναν άνω -κάτω.

Έψαξαν όλο το σπίτι, πέταξαν όλα τα ρούχα από τις ντουλάπες, ψάχνανε σε πατάρια, κάτω από κορνίζες. Πήραν τα κοσμήματα της γυναίκας μου αξίας 6 με 7 χιλιάδες ευρώ και χρήματα δικά μου, περίπου 10.000 ευρώ.

Εγώ ερχόμενος στη βεράντα βλέπω την πόρτα ανοιχτή, παίρνω την αστυνομία τηλέφωνο και μου λένε «δεν ερχόμαστε ελάτε αύριο να κάνετε μήνυση», εγώ τους λέω θέλω να ρθείτε τώρα εδώ, όχι μου λένε δεν ερχόμαστε, αύριο… Στο Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης κάλεσα. Υπήρχε περίπτωση να ήταν ακόμη μέσα στο σπίτι και τότε τι θα γινόταν;», λέει μεταξύ άλλων ο Στράτος Παλιός.

 eviazoom

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

-
Σχολιάστε το άρθρο: