Λάρισα: 21χρονη χορεύτρια έπεσε σε φρεάτιο βάθους 4 μέτρων

Λάρισα: 21χρονη χορεύτρια έπεσε σε φρεάτιο βάθους 4 μέτρων

Από ακάλυπτο φρεάτιο προς το υπόγειο ημιτελούς κατασκευής κτιρίου έπεσε μια 21χρονη χορεύτρια, στο πλαίσιο ενός φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που γινόταν στη Λάρισα.

Συγκεκριμένα, η 21χρονη – μέλος χορευτικού συγκροτήματος, βρέθηκε στη Λάρισα στο πλαίσιο πανελλαδικού φεστιβάλ χορού Ποντίων και τραυματίστηκε σοβαρά, όταν από ακάλυπτο φρεάτιο βρέθηκε στο κενό, πέφτοντας από ύψος 4 μέτρων στο υπόγειο ημιτελούς κατασκευής κτιρίου, μεταξύ των δύο σταδίων, του κλειστού γηπέδου μπάσκετ στη Νεάπολη και του γηπέδου AEL FC ARENA.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ελευθερία, η κοπέλα νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και οι πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη.

Το φρεάτιο αποτελεί μέρος των εργασιών του εγκαταλειμμένου σχεδίου για ανέγερση εμπορικού κέντρου του γηπέδου και όπως αναφέρει η εφημερίδα δεν έχει επαρκή μέτρα προστασίας (περίφραξη κ.λπ.) ή κάποια προειδοποιητική σήμανση για την επικινδυνότητα.

Η κοπέλα επέστρεφε από το αυτοκίνητό της, μαζί με μια φίλη της, και προσπάθησε να κόψει δρόμο για να φτάσει νωρίτερα στο χώρο του φεστιβάλ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα