Νέα στοιχεία για τη μαφιόζικη επίθεση: Μπλόκαρε το καλάσνικοφ και γλίτωσε

Νέα στοιχεία για τη μαφιόζικη επίθεση: Μπλόκαρε το καλάσνικοφ και γλίτωσε

Το καλάσνικοφ που "κόλλησε" γλίτωσε τη ζωή του 38χρονου άνδρα που δέχθηκε τα πυρά του εκτελεστή στην ακτή Κονδύλη στον Πειραιά. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, το καλάσνικοφ πρόλαβε να ρίξει μόλις τέσσερις σφαίρες πριν μπλοκάρει και δεν επιτρέψει έτσι στον δράστη να συνεχίσει να πυροβολεί, σύμφωνα με το thetoc.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στο κλεμένο, λευκό βανάκι το οποίο έκαψε ο δράστης και ο συνεργός του βρέθηκε το πολεμικό όπλο μαζί με μια γεμιστήρα με 24 σφαίρες. 

Οι δράστες χρησιμοποίησαν το κλειστό λευκό φορτηγάκι και κινήθηκαν παράλληλα προς τον στόχο τους. Ο συνοδηγός από το δεξί παράθυρο πυροβόλησε εναντίον του θύματος.

Λίγο πιο κάτω, στην οδό Μήλου και Αιτωλικού βρέθηκε το βαν καμένο και σε αυτό ένα πολεμικό καλάσνικοφ, που η ΕΛΑΣ εικάζει πως χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση. 

Το βαν των δραστών ήταν κλεμμένο πρόσφατα από την περιοχή των Αμπελοκήπων και έφερε πλαστές πινακίδες που αντιστοιχούσαν σε όχημα ιδίου τύπου και χρώματος. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, μάρκας Toyota του 38χρονου βρέθηκε και ένα πιστόλι και αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του για παράβαση του νόμου περί όπλων. Τον πυροβόλησαν 4 φορές, βρέθηκαν 4 οπές στο πίσω τζάμι. 

Σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκε στο χέρι, το πόδι και επιδερμικά στην κοιλιακή χώρα. Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου χειρουργήθηκε και πιθανόν διέφυγε τον κίνδυνο.

Ο κύκλος αίματος των μαφιόζων και οι εκτελέσεις

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα