Έδειραν προπονητή του σκι γιατί τους είπε ότι ενοχλούσαν

Έδειραν προπονητή του σκι γιατί τους είπε ότι ενοχλούσαν

Άγρια επίθεση δέχθηκε προπονητής στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου από μία παρέα τριών σκιέρ όταν τους κάλεσε να μην παραβιάσουν χώρο στον οποίο προπονούσε την αθλήτριά του.

Η επίπληξη του προπονητή να μην παραβιάσουν το χώρο σήμανσης του Χιονοδρομικού Κέντρου με κορδέλες, έκανε την παρέα των τριών σκιέρ, να του επιτεθούν και να τον χτυπήσουν με γροθιές και κλωτσιές.

Ο λόγος για έναν 30χρονο και έναν 28χρονο, που καταδικάστηκαν σε δεύτερο βαθμό από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση 12 μηνών για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και έναν 32χρονο που του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών για άμεση συνέργεια, ποινές που είχαν επιβληθεί και πρωτόδικα, με τριετή αναστολή.

Το επεισόδιο είχε γίνει στις 23 Φεβρουαρίου του 2012, όταν Σέρβος προπονητής σκι χρησιμοποιούσε πίστα του Χιονοδρομικού για τις ανάγκες αθλήτριας του. Στον χώρο υπήρχαν κορδέλες που τον οριοθετούσαν και οι τρεις άνδρες ήθελαν να μπουν για να κάνουν σκι.

Ο προπονητής τους είπε ότι ενοχλούσαν και τους ζήτησε να φύγουν. Οι τρεις άνδρες αρνήθηκαν και έτσι οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ των δύο πλευρών, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή με γροθιές και κλωτσιές.

 
Πηγή: magnesia.gr
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα