Συγκλονίζει ο 27χρονος που μαχαιρώθηκε στο κέντρο της Αθήνας

Συγκλονίζει ο 27χρονος  που μαχαιρώθηκε στο κέντρο της Αθήνας

Σοκάρει η κατάθεση στην αστυνομία του 27χρονου σύμβουλου επιχειρήσεων, ο οποίος δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από ληστές τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας.

«Άκουσα κάποιο άτομο από πίσω μου να τρέχει και όταν γύρισα να δω τι συμβαίνει, ένας άγνωστος δράστης που κρατούσε στο χέρι του ένα μαχαίρι ήταν ακριβώς πίσω μου και μου είπε: «Φέρε τα λεφτά»», δήλωσε ο 27χρονος, ενώ πρόσθεσε:

«Μου τράβηξε την τσάντα και με μαχαίρωσε στον αριστερό αγκώνα. Ο δεύτερος δράστης μου έριξε κλωτσιά στο πρόσωπο. Τότε εγώ κινήθηκα προς το μέρος του και ο δράστης με μαχαίρωσε αριστερά στο ύψος των πλευρών μου».

Περιγράφοντας την εξωτερική εμφάνιση των δραστών ανέφερε ότι ήταν μεσαίου αναστήματος και ηλικίας περίπου 25 ετών, ενώ μετά την επίθεση τράπηκαν σε φυγή προς την οδό Στουρνάρη.

Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Τοσίτα. Ο 27χρονος βρέθηκε αντιμέτωπος με 6 άγνωστους, οι οποίοι επιχείρησαν να του αρπάξουν μια τσάντα, που περιείχε χρήματα, προσωπικά έγγραφα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στην αντίσταση του 27χρονου, ένας από αυτούς τον μαχαίρωσε στον πνεύμονα. Στη συνέχεια οι δράστες έφυγαν με τη λεία τους, αφήνοντας αιμόφυρτο τον 27χρονο στην άσφαλτο.

 

mononews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα