Ρόδος: 35χρονος κατηγορείται για βιασμό 16χρονης Αγγλίδας

Ρόδος: 35χρονος κατηγορείται για βιασμό 16χρονης Αγγλίδας

Στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Ιαλυσού βρίσκεται από χθες το μεσημέρι, 35χρονος Ροδίτης κατηγορούμενος για το βιασμό 16χρονης Αγγλίδας!

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε χθες η ανήλικη αλλοδαπή σε βάρος του 35χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», η 16χρονη δήλωσε πως ήρθε στο νησί μας για διακοπές μαζί με τους γονείς της και γνώρισε τον 35χρονο σε ένα από τα καταστήματα που επισκέπτονταν. Χθες τα ξημερώματα ο 35χρονος πήγαινε για δουλειά σε άλλο κατάστημα στην πόλη της Ρόδου και ρώτησε την 16χρονη αν ήθελε να τον ακολουθήσει. Εκείνη δέχτηκε αλλά τα ξημερώματα, η αλλοδαπή ισχυρίζεται ότι επέστρεψαν στο πρώτο κατάστημα του 35χρονου όπου και έκανε έρωτα μαζί του παρά τη θέλησή της.

Μετά την καταγγελία της 16χρονης Αγγλίδας, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 35χρονο, ο οποίος συνοδευόμενος από τον συνήγορό του κ. Στέλιο Αλεξανδρή οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ο οποίος και ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση, ενώ ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς ο 35χρονος αρνείται όσα του καταλογίζονται και παραδέχεται ότι έκανε έρωτα με την αλλοδαπή κοπέλα, όμως όλα έγιναν με τη θέλησή της.

rodiaki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα