Ο Ρουβίκωνας ανακατέλαβε το γραφείο 516 στη Φιλοσοφική

Ο Ρουβίκωνας ανακατέλαβε το γραφείο 516 στη Φιλοσοφική

O Ρουβίκωνας επανακατέλαβε την αίθουσα 516 στη Φιλοσοφική, σήμερα Τετάρτη, λίγα μόλις λεπτά μετά τις 10 το πρωί την ίδια ώρα που  οι Αρχές του Πανεπιστημίου, βρίσκεται το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στην κεντρική είσοδο της Φιλοσοφικής Σχολής, σε μία συμβολική κίνηση.

Ο «Ρουβίκωνας» είχε δώσει ραντεβού στο «στέκι» του στη Φιλοσοφική, ζητώντας από τους φοιτητές τη στήριξή τους, σε περίπτωση που καθηγητές της σχολής εμφανιστούν έξω από το γραφείο 516, όπως είχε συμβεί και την προηγούμενη Τετάρτη.

Η αυτοαποκαλούμενη «φοιτητική ομάδα Ρουβίκωνας», έχει ορίσει το εβδομαδιαίο ραντεβού της για τις 10 το πρωί, στρεφόμενη κατά της Κοσμητείας και των καθηγητών που θα θελήσουν να τους εμποδίσουν.

Τους χαρακτηρίζουν μάλιστα και ως «γνωστή ανθρώπινη-αλυσίδα-τσίρκο καθηγητών και λοιπών παρατρεχάμενων».

Με ανάρτησή της, η «φοιτητική ομάδα Ρουβίκωνας», αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σύμφωνα με πληροφορίες μας η γνωστή ανθρώπινη-αλυσίδα-τσίρκο καθηγητών και λοιπών παρατρεχάμενων θα εμφανιστεί και αύριο έξω από το στέκι μας στη φιλοσοφική με σκοπό πάλι να προσπαθήσει να μας εμποδίσει απ'το να ανοίξουμε. Καλούμε τον κόσμο της σχολής αύριο στις 10:00 έξω από το στέκι μας στην αίθουσα 516 να μας στηρίξει με την παρουσία του και να καταδικάσει τις πρακτικές της κοσμητείας. Είναι απαράδεκτο σε μια σχολή που αυτή τη στιγμή διασπάται ένα ολόκληρο τμήμα (Φ.Π.Ψ.) και οι φοιτητές του δεν θα έχουν διδακτική επάρκεια και άρα θα βγαίνουν πτυχιούχοι-άνεργοι, η κοσμητεία να προσπαθεί να καταδείξει σαν πρόβλημα εμάς».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα