Ξεσπάει ο άντρας της άτυχης μεσίτριας - Για αυτό ζητάμε αποζημίωση

Ξεσπάει ο άντρας της άτυχης μεσίτριας -  Για αυτό ζητάμε αποζημίωση

Η 36χρονη μεσίτρια, που ήταν μητέρα τριών παιδιών, έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2017, μετά από επίσκεψη στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης για μια επέμβαση για κιρσούς.

Λίγους μήνες μετά την καταδίκη του 39χρονου αγγειοχειρουργού σε ισόβια κάθειρξη, έγινε γνωστό ότι η οικογένεια της άτυχης μεσίτριας κατέθεσε στο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αγωγή κατά του νοσοκομείου και ζητά αποζημίωση ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο σύζυγος της αδικοχαμένης μεσίτριας, μίλησε στο newsIT.gr εξηγώντας γιατί αποφάσισε η οικογένεια, να ζητήσει αποζημίωση από το νοσοκομείο.

«Υπάρχει μια δεδομένη καταδίκη του δράστη, από μικτό ορκωτό δικαστήριο, που έχει καταδικαστεί σε ισόβια, για αυτή την αποτρόπαια και μοναδική θα έλεγα, δολοφονία. Παγκοσμίως δεν υπάρχει δεύτερη τέτοια περίπτωση. Ένας γιατρός εν ώρα υπηρεσίας, εν ώρα εφημερίας να εξοντώνει μία γυναίκα που πήγε για μια απλή επέμβαση, για μια απλή θεραπεία. Στη συνέχεια να την φορτώνει στον αποθηκευτικό χώρο του αυτοκινήτου του και να την πετάει σαν σάκο απορριμάτων στα όρη και στα βουνά της Χαλκιδικής 120 χιλιόμετρα μακριά… Θυμίζω ότι σε μέρα εφημερίας είχε λείψει 8 με 10 ώρες, χωρίς να τον αναζητήσει κανένας… «

«Η διοίκηση του νοσοκομείου έχει τεράστια ευθύνη»

«Εμείς σαν οικογένεια και τα τρία τα παιδιά, το ένα ήταν και ανήλικο μάλιστα τότε, βιώνουμε μία κατάσταση πένθους εδώ και ενάμιση χρόνο. Μέσα σε αυτό το διάστημα δε λάβαμε ούτε ένα μήνυμα συλλυπητήριο ή συμπαράστασης από το νοσοκομείο… Είμαι αναγκασμένος να προασπίζω τα συμφέροντα και των τριών παιδιών και εμού του ιδίου, προσφύγω πάλι στη δικαιοσύνη. Οπωσδήποτε η διοίκηση του νοσοκομείου έχει τεράστια ευθύνη, με αμέλειες, με παραλείψεις… Είναι δυνατόν ένας ειδικευόμενος γιατρός να ξεπορτίζει ένα πτώμα μέσα από φυλασσόμενες πύλες και να μην παίρνει κανένας χαμπάρι; Και την άλλη μέρα να έρχεται να πιάνει δουλειά κανονικά;».

 

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα