Εξαφάνιση Αγγελικής Πεπόνη: Παιδί μου μη φύγεις, θα σε σκοτώσει…

Εξαφάνιση Αγγελικής Πεπόνη: Παιδί μου μη φύγεις, θα σε σκοτώσει…

Δραματικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση εξαφάνισης της Αγγελικής Πεπόνη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τον Ιούνιο του 2010 στην Πρέβεζα.

Μια νέα μαρτυρία γειτόνισσας αποκαλύπτει τον εφιάλτη που φαίνεται να βίωνε η όμορφη κοπέλα.

Η γειτόνισσα που γνώριζε καλά την Αγγελική, αποκάλυψε ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που η μητέρα της και η αδελφή της προσπαθούσαν να την κρατήσουν σπίτι, φοβούμενες ότι ο φίλος της θα τη σκότωνε. «Μια μέρα ήρθε αυτός με το μηχανάκι και η Αγγελική βγήκε από το σπίτι και πήγε κοντά του. Ξαφνικά της έδωσε ένα χαστούκι και τη διέταξε να πάει πάλι στο σπίτι, λέγοντάς της: “ανέβα πάνω στη γριά”, για να πάρει χρήματα κι έπειτα να κατέβει πάλι».

Η γυναίκα είχε δει πολλές φορές τον 59χρονο να χτυπάει την Αγγελική και περιέγραψε χαρακτηριστικά για τον ξυλοδαρμό της: «Αυτό έγινε πολλές φορές, τη χτυπούσε, την έσπρωχνε. Το είδα από τη βεράντα μου. Θυμάμαι τη μέρα που εξαφανίστηκε. Νομίζω πως γινόταν φασαρία, την κρατούσαν η μαμά και η αδελφή της και της έλεγαν να μη φύγει. “Παιδί μου μη φύγεις, θα σε σκοτώσει…”.

Το ίδιο κλίμα περιγράφει και ένας φίλος της Αγγελικής που τη γνώρισε σε ένα κέντρο απεξάρτησης.

«Η οικογένεια της την κλείδωνε στο σπίτι για να μη συναντήσει τον φίλο της κι εκείνος της άφηνε το σακουλάκι με τη δόση κάτω από το χαλάκι της εξώπορτας ή μέσα στις γλάστρες» αποκάλυψε στο Star, προσθέτοντας ότι την είχε δει με μελανιές στο πρόσωπο και με σπασμένο χέρι…

Στο μεταξύ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες στον βάλτο στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας, όπου την προπερασμένη Κυριακή βρέθηκε ένα κρανίο που φαίνεται ότι ανήκει στην Αγγελική.

Η οικογένεια της κοπέλας περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ στην Αθήνα όπου εστάλη το κρανίο από το οποίο λείπει η κάτω γνάθος. Από μια πρώτη εξέταση που έκανε σε αυτό ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης διαπιστώθηκαν ευρήματα συμβατά με την υπόθεση, όπως ότι ανήκει σίογυρα σε νεαρή γυναίκα, ο θάνατος της οποίας τοποθετείται πριν από 8-10 χρόνια. Στο κρανίο υπάρχουν επίσης ίχνη από χτυπήματα ενδεχομένως από κάποιο ατύχημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αγγελική 5,5 μήνες πριν εξαφανιστεί είχε πέσει από μεγάλος ύψος και είχε χτυπήσει στο κεφάλι. Ακομα ένα σημαντικό έυρημα εντοπίστηκε στην άνω γνάθο και είναι το κενό ανάμεσα στα δόντια, όπως ακριβώς είχε και η Αγγελική Πεπόνη. Την ίδια ώρα και τα σφραγίσματα φαίνονται να ταυτίζονται με εκείνα της κοπέλας…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα